Celebs

Donny Roelvink in paniek tijdens Special Forces VIPS: ‘Ik word steeds geconfronteerd’

donny-roelvink-special-forces-vips

In het gloednieuwe seizoen van Special Forces VIPS kunnen we wekelijks zien hoe Donny Roelvink zich door de zware opdrachten bijt. In de nieuwste aflevering heeft hij het echter zwaar tijdens een opdracht in het water. Donny Roelvink krijgt een heftige paniekaanval en barst vervolgens in tranen uit. 

Special Forces VIPS

In het nieuwste seizoen van Special Forces VIPS kunnen we zien hoe Donny Roelvink samen met tien andere deelnemers de training ondergaat. De zwaarste training van zijn leven waarin hij tot het uiterste wordt gepusht. Meedoen aan een programma als Special Forces VIPS is niet voor iedereen weggelegd, dat heeft Donny inmiddels wel ervaren. De fitnessgoeroe werd tijdens het programma mentaal en fysiek getest en dat was behoorlijk pittig. “Ik heb het zeker niet onderschat, maar ik had ook niet verwacht dat het zo extreem zou zijn”, laat hij weten.

View post on Instagram
 

Donny Roelvink

Zo was Donny door de extreme omstandigheden enorm zichzelf tegengekomen. “Er werd me een hele mooie spiegel voorgehouden”, vertelt de influencer. “De staffleden hebben knoppen bij me ingedrukt waarvan ik niet wist dat ze er zaten. En dat heeft me alleen maar positief veranderd.” Donny laat wel weten dat hij de confrontatie met zichzelf heel lastig vond. Hij heeft voor zijn gevoel altijd in de schaduw geleefd. Hij wil zijn hele leven al zichzelf bewijzen, wat resulteert in een bewijsdrang die hem helpt met doorzetten, maar hem op veel momenten ook juist in de wegstaat.

Lees ook:
OMG! Tim Hofman gaat voor een compleet nieuwe look

Paniekaanval

Tijdens de nieuwste aflevering van het programma Special Forces VIPS konden kijkers zien hoe Donny door zijn bewijsdrang veel te hard van start ging tijdens een opdracht in het water. Hierdoor had Donny niet genoeg adem over om verder te gaan. Maar ja, in het water moet je wel! De influencer raakte hierdoor helemaal in paniek waardoor de staff de opdracht vervroegd moest staken. Volgens hen was het ‘te gevaarlijk’ om door te gaan. Terwijl de drie deelnemers de gebeurtenis met de staff evalueren barst Donny in tranen uit. Al huilend zegt hij: “Ik word telkens weer geconfronteerd met mezelf”. De staff adviseert hem om de bewijsdrang soms te onderdrukken om ervoor te zorgen dat hij zijn energie niet op nutteloze momenten verspilt. “Hier heb je alleen jezelf mee”, aldus de staff.

Beeld: Videoland

Must reads 👀