News

Donny Roelvink laat sixpack zien op cover van Men’s Health

donny-roelvink-cover-mens-health

Ladies, we hebben goed nieuws! Donny Roelvink heeft zijn shirt uitgetrokken en laat zijn sixpack zien op de cover van Men's Health. En dat ziet er wel heel goed uit!

Donny Roelvink

We hoeven je vast niet meer te vertellen wie Donny Roelvink is. Deze alleskunner is al meerdere keren op televisie verschenen. Zo heeft hij meegedaan aan de programma’s Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Ook werkt hij inmiddels ook flink aan zijn modellencarrière. En dat is te zien, want Donny Roelvink is weer voor de camera gaan staan en het resultaat daarvan zien we nu op de cover van de Men’s Health. En daar kunnen we onze ogen bijna niet vanaf houden.

Covershoot Men’s Health

Donny Roelvink ziet er heel goed uit, maar dat is helemaal zo gek niet. Hij is namelijk regelmatig in de sportschool te vinden. Maar voor deze shoot heeft Donny wel zijn voedingsschema moeten aanpassen. Het is al lange tijd een droom om op de cover te staan. Dat heeft hem dan ook een doel gegeven om naartoe te werken.

Ook deelt hij nog een aantal tips hoe je ervoor kan zorgen dat je spieren nog zichtbaarder worden. Zo zegt hij dat een slokje wodka en snoep eten ervoor zorgt dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en dat levert tijdens zo’n fotoshoot nog beter resultaat op. En dat is te zien. Wel laat hij in het interview weten dat het niet de bedoeling is dat je dit elke dag doet. De nieuwste Men’s Health ligt nu in de winkels.

View post on Instagram
 

Beeld: @donnyroelvink

Must reads 👀