Celebs

Diva over onverwachte vriendschap uit EMIDJ: “Deed nooit moeilijk”

Danique
diva-vriendschap-emidj

Ondanks dat het er soms heftig aan toe gaat in het programma Echte Meisjes in de Jungle, zijn er toch ook wat vriendschappen ontstaan! Zo doet Diva een boekje over haar deelname aan EMIDJ en vertelt ze dat ze er een onverwachte vriendschap aan over heeft gehouden.

Echte Meisjes in de Jungle

Het is de kijker vast opgevallen dat er in Echte Meisjes in de Jungle bijna alleen maar vrouwen meedoen met een nogal heftige persoonlijkheid. Toch heeft de ietwat stille Diva een mooie, onverwachte vriendschap uit EMIDJ gehaald. Daarnaast zijn er nog andere deelnemers die wél met elkaar door één deur kunnen. Zelfs de theatrale Michella Kox vertelde laatst dat ze sommige meiden nog dagelijks spreekt! Dit hadden wij nooit verwacht.

De Bachelor-ster heeft dus ook een prachtige vriendschap overgehouden aan het avontuur, eentje die ze zelf niet zag aan komen!

Lees ook:
Echte Meisjes Jill Goede reageert op zwangerschapgeruchten

Onverwachte vriendschap

Naast dat Lena tijdens Echte Meisjes in de Jungle de liefde van haar leven heeft ontmoet, zijn er ook een aantal mooie vriendschappen gesloten. De deelnemers zijn hier zelf net zo verbaasd over als wij! Diva vertelt in haar Instagram Stories dat ze een vooroordeel had over een van de andere meiden, ze dacht dat ze “een prinses” was. Dit bleek totaal niet waar te zijn legt de Bachelor-ster uit. “Ze was juist een van de weinigen die nooit moeilijk deed. En zo lief, ik ben echt blij dat we vriendinnen zijn geworden. Love you!” Weet jij al over wie dit gaat?

Fabiola Volkers is degene waarvan de lieve Diva nooit had verwacht een vriendschap mee te krijgen in EMIDJ. Het liefst had zij zelfs ook bij haar in het team gezeten, samen met Jill, Esmee, Lena en Kelly. “Dat betekent dat team rood dan Annebel, Janice, Michella, Louisa en Channah zou zijn geweest, haha”, lacht het Echte Meisje in haar Stories. “Dat was toch goud geweest?” Het had zeker goede televisie opgeleverd 😉

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @divamariab