Celebs

Om déze bijzondere reden doet Diva mee aan Echte Meisjes

Danique

We kennen Diva allemaal als het lieve, schattige meisje die meedeed aan De Bachelor met Tony Junior. Waarom zou zij mee willen doen aan zo een hysterisch en dramatisch programma als Echte Meisjes in de Jungle? Dít is de bijzondere reden dat Diva een van de Echte Meisjes is geworden.

Diva in Echte Meisjes

De fans van het programma vonden het merkwaardig toen ze hoorden dat Diva van De Bachelor zou meedoen aan Echte Meisjes in de Jungle. Dit reality-programma staat vooral bekend om al het drama dat de hysterische deelneemsters veroorzaken. Daar past zo een lief meisje als Diva toch helemaal niet tussen? Zij is nog wel het minste diva van allemaal!

Op haar Instagram Stories begon ze een Q&A waar al haar fans konden stellen. En een van de eerste vragen was: “Wat was de reden dat jij ‘ja’ zei om mee te doen met Echte Meisjes?” En daar geeft ze uitgebreid antwoord op.

‘Avontuur en reizen’

Diva is duidelijk enthousiast over deze vraag. “Zo veel!!!”, schrijft ze als eerste. Met daar onder een rijtje van drie specifieke redenen. “Ik houd van avontuur en reizen, dus ik dacht ‘Omg, gratis girlstrip‘ (had ik me ff vergist)”, laat ze weten.

“Ik vond het uiteindelijk zo leuk om mee te werken aan ‘De Bachelor’ en ‘Ranking The Stars’ dat ik heel erg hoopte op een nieuw programma wat bij me zou passen. En toen kreeg ik dit aangeboden, dus was mega vereerd”, gaat ze verder.

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

Bijzondere reden

Terwijl Diva hierboven al heel goed uitlegt waarom ze meedoet met Echte Meisjes in de Jungle, is vooral de laatste reden in het lijstje erg opvallend! “M’n oma vroeg elke week ‘heb je nog iets van tv gehoord?’, want dat maakt altijd haar hele jaar. Ik doe het eigenlijk vooral voor m’n oma.”

Hoe schattig is dat? Precies het antwoord wat we bij Diva hadden verwacht. So cute!

Beeld: instagram @divamariab