Travel

In déze Spice Girls discobus kan jij nu overnachten met je vriendinnen

discobus-overnachten

Ben jij ook zo’n fan van de Spice Girls? Dan hebben we goed nieuws! Er is in Engeland namelijk een Amerikaanse discobus omgetoverd tot een heus Spice Girls walhalla en daar kunnen jij en je vriendinnen nu overnachten. Leuk ideetje voor jullie volgende girls trip?

Spice Girls discobus

De Engelse fans van de Spice Girls lieten hun fantasie de vrije loop. Zij hebben namelijk namelijk een Amerikaanse discobus omgetoverd tot een heus Spice Girls walhalla! En wij zijn obsessed! Samen met een aantal professionele ontwerpers hebben ze hard hun best gedaan om de bus zo goed mogelijk in te richten. Deze bus is te vinden op Isle of Wight in Engeland. Neem zelf maar even een kijkje!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De eigenaren en ontwerpers van deze discobus hebben echt alles uit de kast getrokken om de bus zo goed mogelijk in te richten. In de beschrijving op Airbnb staat dan ook dat ze de buitenkant van de bus een Union Jack uitstraling hebben gegeven; dit kennen we natuurlijk van de bekende Spice World film. En er is écht overal aan gedacht; je ziet in de hele discobus mega leuke details die geïnspireerd zijn op de Spice Girls.

Interieur

De discobus heeft twee verdiepingen. Beneden is de bestuurdersstoel te vinden en en aan de achterkant is een zithoek met tafel en drie Union Jack bioscoopstoelen. Hier kun je televisie kijken, maar natuurlijk ook de populairste hits van de Spice Girls luisteren ;).

De tekst gaat verder onder de foto

Bovenin de bus is het slaapgedeelte. Daar staat een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. Je kan hier dus met drie mensen een nachtje blijven slapen. Maar als je met z’n tweeën bent, kun je dit eenpersoonsbed omtoveren tot bank! Daarnaast is er ook een kleine ruimte waarin je je op je gemak kan omkleden. En natuurlijk staat hier een kaptafel, zodat je er fabulous uit kan zien!

De tekst gaat verder onder de foto

En vraag je je nou af of je wel in deze Airbnb kan douchen? Dit kan zeker, alleen niet in de discobus zelf. Op een paar meter afstand is een ruimte met een kleine badkamer en een keuken beschikbaar gesteld.

Lees ook
In déze prachtige koepel Airbnb in Portugal wil je zeker een nachtje slapen

Praktische informatie

Deze discobus bevindt zich op een prachtige locatie op Isle of Wight. Je hebt hier een prachtig op Island Harbour Marina. Vlakbij het Airbnb zijn onder anderen een bar, een restaurant en een kleine winkel. Ben je met de auto? Dan kan je ook de omgeving ontdekken en meer nabijgelegen plekken bezoeken!

Het verblijf in deze Spice Girls discobus is helaas wel wat prijzig. Het kost namelijk al gauw zo’n €300,- per nacht! Ga je dus met drie personen, dan ben je ieder al €100 per nacht kwijt. Eventjes goed opsparen dus; maar dan is het het ook zeker waard!

Bron: FEM FEMBeeld: Airbnb

Must reads 👀