Lifestyle

Er is nu een ‘dirty’ versie van 30 Seconds en wij zijn fan!

dirty-seconds

Nu we langzamerhand richting de zomer gaan, vonden we het tijd om jullie kennis te laten maken met een nieuw spel. Wij ontdekten namelijk een game die eigenlijk nog véél leuker (en spannender) is dan 30 Seconds, namelijk Dirty Seconds.

Spelletjesavond

Geen spelletjesavond is compleet zonder een fanatiek potje 30 Seconds, als je het ons vraagt. Wij deden dan ook een klein vreugdedansje toen we ontdekten dat er ook een spicy versie is van deze game: Dirty Seconds! Perfect om te spelen met je lover bijvoorbeeld. Durf jij je partner uit te dagen voor een potje Dirty Seconds?

Dirty Seconds

Hilarisch om met je besties te spelen, of samen met je lover natuurlijk! We zouden je niet zo snel aanraden om deze game met je ouders te spelen, want er komen namelijk flink wat juicy woorden voorbij! Lucky for you is er ook een mildere versie van de game. Hiervoor trek je gewoon een roze kaartje en dan kom je woorden tegen als ‘lepeltje-lepeltje’. Dat is nog wel uit te leggen tijdens een spelletjesavond met je ouders, broertjes en zusjes 😉

Hoe werkt Dirty seconds?

Je kan dit spel met minimaal twee personen spelen. In feite werkt het net zoals de normale 30 Seconds, maar we leggen het nog even voor je uit! Elke ronde krijg je 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk dirty woorden te raden. Een persoon legt de begrippen uit, terwijl de andere(n) proberen te raden welke woorden er op het kaartje staan. Binnen 30 seconden dus, you get the point 😉 Met maar liefst 100 (!) dubbel bedrukte kaarten kunnen jij en je lover, je bestie of je familie wel even vooruit!

‘Dirty Seconds’ is te koop voor €17,50,- via LotteLust.nl en Bol.com.

Beeld: pinterest