Love

Deze dingen mag je absoluut niet vergeten na een bed avontuurtje

bed-avontuur

We get it, nadat je een gezellige tijd in bed hebt gehad wil je het liefst tegen je lover aan kruipen en in slaap vallen na een flinke knuffelsessie. Dit is alleen niet altijd een goed idee, want er zijn een aantal dingen die je goed in de gaten moet houden of moet doen na het een spannende sessie. Wij vertellen je alles over de dingen die je absoluut niet mag vergeten na een bed avontuurtje.

1. Nooit het bloed of de pijn negeren

Een van die dingen die je sowieso niet mag vergeten tijdens een bed avontuurtje is dat het nooit veel pijn hoort te doen. Natuurlijk, het kan zo zijn dat je partner wat groter geschapen is, wat enerzijds fijn kan zijn en anderzijds ook kan zorgen voor pijn. Maar we willen je erop wijzen dat het belangrijk is dat het voor jullie beiden fijn voelt. Probeer de momenten dat je pijn ervaart bij te houden. Wat was de situatie, wat deden jullie een andere keer anders? Bespreek dit met je partner.

Ga je pijn niet verzwijgen voor de gevoelens van de ander! Jullie kunnen misschien samen tot een oplossing komen. Een tweede aandachtspunt is bloedverlies. Intiem met iemand zijn kan je ongesteldheid (als die er al aan zat te komen) triggeren, maar als je vaker bloedverlies ervaart tijdens of na het rollebollen in combinatie met pijn, is het verstandig om dit in eerste instantie te bespreken met je partner. Veranderen deze kwaaltjes niet? Is het verstandig om even langs de huisarts te gaan.

2. Afscheiding in de gaten houden

Ja, afscheiding is hartstikke normaal en hoort er bij (dat weten we immers allemaal). Mocht het echter een raar geurtje, kleur of een rare substantie hebben willen we je toch doorverwijzen naar je huisarts. Het kan dan namelijk zijn dat je ergens een infectie of een schimmel hebt opgelopen. Op het internet kan je hier heel veel symptomen over vinden die je misschien verder helpen. Het is ook niet onbelangrijk om na te denken over eventuele overdraagbare aandoeningen die je misschien opgelopen hebt. Voor deze zaken kan je ook gewoon terecht bij je huisarts. Een check kan immers nooit kwaad, hoef jij je helemaal niet voor te schamen!

3. Connie check

Ja, ja! Je wil (waarschijnlijk) niet voor onwelkome verrassingen komen te staan, dus het checken van het regenjasje na de daad is vaak geen overbodige luxe. Lekt er iets uit of zit er een scheurtje in? Dan moet je even andere maatregelen nemen. Ook vooraf aan de daad is het verstandig dit te checken. Ze kunnen namelijk over de datum raken waardoor de betrouwbaarheid ervan vermindert. Let hier op en pak niet zomaar die oude zakjes die je een jaar geleden van je bestie hebt gekregen.

4. Plassen na de daad

Van deze was je waarschijnlijk al op de hoogte, maar we zeggen het nog maar een keer; altijd plassen na de daad. Doe je dit niet, dan loop je het risico op bacteriën in je lady parts die daar niet per se horen. De kans op een blaasontsteking is dan sterk aanwezig. En geloof ons maar, dat wil je niet! Toch meer even naar het toilet lopen dan. Is wel het verstandigst!

Beeld: Netflix