Beauty

Wil jij ook binnen no-time dikker haar? Probeer dan eens dit speciale poeder!

dikker-haar-poeder

Droom jij al langer van dik haar? Dan weet jij waarschijnlijk al dat het niet makkelijk is om dit op korte termijn voor elkaar te krijgen. Nu hebben wij hét haarproduct gevonden waarmee je haar een stuk dikker lijkt met één simpele stap. Op TikTok wordt deze poeder een echte ‘lifechanger‘ genoemd. Een must-have dus!

Met dit poeder lijkt jouw haar gelijk een stuk dikker

Deze poeder gaat viral op TikTok en wij snappen wel waarom!

Toppik Hair Building Fibers

Toppik Hair Building Fibers is een poeder waarmee je plekken in je haar die steeds dunner worden kunt op vullen. Met dit spul kun jij op een natuurlijke manier je haarlijnen opvullen. Van dit poeder gaat je haar misschien niet echt groeien, maar het helpt je wel om die dunner wordende plekjes te bedekken. De Fibers zijn gemaakt van keratine, een stofje wat ook in je haar zit. Het poeder heeft een soort statische lading waardoor het zich meteen vasthoudt aan je haar. Toppik Hair Building Fibers is te koop in negen kleuren. Dus voor iedereen is er wel een juiste kleurenmatch te vinden!

De keratine microvezels zorgen ervoor dat jij mega veel volume krijgt in je haar en het lijkt alsof je net van de kapper komt. Lucky for us: het is heel simpel om dit poeder te gebruiken. Na het wassen van je haar droog en style je het net als normaal. Breng het poeder aan op de plek in het haar en masseer dit voorzichtig in. Easy!

Lees ook:
Trendy! Deze haarstijlen wil je proberen voor naar school of werk

Viral TikTok life-hack

De Toppik Hair Building Fibers zijn erg geliefd op TikTok. Omdat het zo gemakkelijk is om de illusie te creëeren dat je haarlijn een stuk voller lijkt. Super handig! Op TikTok word dit poeder een lifechanger genoemd. Het is niet alleen goed voor dunnere plekjes in je haar, maar je kunt er dus ook voor zorgen dat je haar een stuk dikker lijkt.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest