News

Babynieuws: Temptation Island-ster Delphine laat geslacht van haar baby weten

Baby nieuws! Temptation Island-deelneemster Delphine de Vrieze post foto's van haar babyecho op Instagram! De Belgische realityster is in verwachting van haar eerste kindje en nu deelt ze op Instagram de gender reveal.

Temptation Island-deelneemster

De Belgische Delphine de Vrieze deed in 2021 mee aan het spraakmakende realityprogramma Temptation Island samen met Bert. Wekenlang konden wij als kijkers genieten van het drama tussen de twee. Enne, het einde aan de tienjarige relatie van Delphine en Bert kwam dus ook niet geheel onverwacht. Het koppel verliet uiteindelijk niet samen het eiland, maar kwamen er achter dat zij toch niet de juiste persoon voor elkaar waren. Inmiddels heeft Delphine toch het geluk in de liefde gevonden en is ze al een tijdje samen met haar vriend Ruben. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en zetten nu samen de volgende stap!

“Baby De Kezel”

Delphine deelde laatst in een gesprek met De Gazet van Antwerp meer over haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave. “De makers hebben mij geen leed bezorgd, integendeel. Ze hebben mij laten beseffen dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten. Daar ben ik hen heel dankbaar voor.” Ondanks de break-up met Bert heeft Delphine dus toch heel wat kostbaars overgehouden aan het realityavontuur. Enne, nu begint ze samen met haar lover aan een nieuw avontuur.

Samen met haar vriend Ruben deelde de ex Temptation-deelneemster een super lieve foto op Instagram. “Hoe verzin je de juiste woorden om het mooiste wonder in je leven aan te kondigen?”, staat er onder de post. “Dolgelukkig om met jou het volgende hoofdstuk van ons leven te starten. Baby De Kezel, april 2024, we kunnen niet wachten om je te knuffelen!” Aahw.. te lief!

Gender reveal

Nu weten we eindelijk het geslacht van hun eerste kindje. Ze hebben het op een ontzettend originele manier bekendgemaakt. Er stonden namelijk twee reusachtige baby’s, één in het blauw en de andere in het roze. Je voelt ‘m vast al aankomen. De baby met het juiste geslacht komt naar voren en wat blijkt…het is een meisje! Zelfs de hond bevestigt het, want die komt aangerend met een bos roze ballonnen. Hoe schattig is dat!

Lieve reacties

Natuurlijk zijn er allemaal lieve reacties te vinden onder de posts. “Proficiat Ruben en Delphine! Fantastisch nieuws!”, “Wow Gefeliciteerd, geniet van deze mooie en bijzondere tijd” en “Proficiat schatjes!” klinkt het in de comments. En natuurlijk is iedereen door het dolle heen dat het een meisje wordt “Een dikke proficiat meid met jouw meisje” of “Haha leuk gedaan, nogmaals proficiat!”. Ook wij zijn mega enthousiast voor het stel en hopen dat ze samen van deze mooie tijd gaan genieten!

 

Beeld: Instagram: @delphinedevrieze