Astrologie

Deze sterrenbeelden gaan altijd voor een onbereikbare liefde

Deze sterrenbeelden gaan altijd voor een onbereikbare liefde

Je herkent het vast wel. Je loopt op straat of zit in de bus en er staat plotseling een mega knappe spetter voor je. Misschien vind je wel dat deze persoon out of your league is en stap je er toch niet op af. Zonde, want dit had zomaar je soulmate kunnen zijn! Als het om liefde gaat, is niets onbereikbaar. Tenminste, dat vinden deze sterrenbeelden dan...

Deze sterrenbeelden gaan altijd voor onbereikbare liefde

In een wereld vol sterren en dromen, zijn er enkelen die altijd op zoek zijn naar de magie van de liefde. Helaas gaat dat voor deze sterrenbeelden niet altijd als verwacht, want zij bevinden zich altijd in een situatie waar onbereikbare liefde een rol speelt. Deze sterrenbeelden zijn als avonturiers: altijd op zoek naar iets dat net buiten hun bereik lijkt te liggen. Voor deze meiden is liefde een reis vol ups en downs, maar ze blijven altijd enthousiast op zoek naar die special someone.

Ram | 21 maart – 19 april

Rammen zijn geboren pioniers. Ze omarmen het idee dat liefde een opwindend avontuur is. Voor hen is het niet voldoende om simpelweg verliefd te worden; ze streven naar een liefde die groots en onbereikbaar lijkt. Rammen voelen zich aangetrokken tot mensen die hen uitdagen en buiten hun comfortzone duwen. Ze geloven in het nastreven van hun passies en verlangen naar een liefde die even krachtig is als zijzelf.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn als vlinders, altijd aan het rond fladderen. Ze zijn van nature nieuwsgierig en genieten van de opwinding van een nieuwe relatie. Wat Tweelingen echt motiveert, is de zoektocht naar die ene persoon die hen emotioneel uitdaagt. Ze verlangen naar diepgaande verbindingen en intellectuele stimulatie. Voor Tweelingen is liefde een avontuurlijke reis waarbij ze voortdurend nieuwe aspecten van zichzelf en anderen ontdekken.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw straalt als de zon en zoekt een liefde die hun vlam kan evenaren. Ze houden van drama en passie; voor hen moet liefde groots en meeslepend zijn. Ze voelen zich aangetrokken tot mensen die hen bewonderen en waarderen zoals ze zijn. Voor Leeuw is liefde een toneelstuk waarin ze de hoofdrol willen spelen, en ze zijn altijd op zoek naar een partner die hen kan laten schitteren.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal heeft een natuurlijk gevoel voor balans en harmonie, maar als het om liefde gaat, zoeken ze vaak naar iets dat een beetje uit evenwicht is. Ze voelen zich aangetrokken tot mensen met een mysterieuze uitstraling; mensen die hen uitdagen om dieper te graven. Weegschaal gelooft in de kracht van wederzijdse groei en is altijd op zoek naar een relatie die hen helpt te ontwikkelen en te bloeien.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter is als een vrije vogel: altijd op zoek naar avontuur en nieuwe horizonnen. Ze omarmen het idee van liefde als een reis en vinden het belangrijk dat hun partner hen kan vergezellen op hun avontuurlijke pad. Ze voelen zich aangetrokken tot mensen met een avontuurlijke geest, mensen die hen uitdagen om de wereld te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Voor Boogschutter is liefde een ontdekkingsreis die nooit eindigt.

Beeld: Emily in Paris