Celebs

Déze oud-EOTB kandidaat is verloofd met deze prachtige dame

eotb-verloofd

De meeste deelnemers doen niet mee met aan Ex On The Beach om de liefde te vinden, maar bij deze oud-kandidaat is dat wel gelukt! Robin sterk, die in 2020 nog het strand opgelopen kwam voor Lynn van Tiggelen, is namelijk verloofd met zijn vriendin Denise. 

Déze oud-EOTB kandidaat is verloofd met deze prachtige dame

En het huwelijksaanzoek vond plaats op een hele bijzondere plek

Robin Sterk

Robin Sterk kennen we natuurlijk van zijn deelname aan Ex On The Beach. Daar heeft hij uiteindelijk geen liefde gevonden. Daarna werd hij nog beschuldigd door zijn ex-vriendin Nashara dat hij alleen een relatie met haar had voor de financiële uitbuiting. Maar nu lijkt cupido toch raak te hebben geschoten. Robin heeft zijn nieuwe vriendin Denise namelijk ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie naar Parijs. Toen ze een bezoekje brachten aan de Eiffeltoren was het voor Robin de hoogste tijd om haar ten huwelijk te vragen.

Lees ook
Baby news! Dit Ex On The Beach koppel heeft hun eerste kindje gekregen

Geen respect

De EOTB-casanova is nu verloofd met zijn vriendin, maar daar is Lynn niet zo over te spreken. Lynn liet eerder al weten dat ze vond dat Robins intenties om naar Ex On The Beach te komen niet helemaal zuiver waren. “Wie is Robin? Wanneer je meedoet aan Ex On The Beach terwijl je een vriendin hebt, is mijn respect voor je verdwenen”, schreef ze toen onder de foto van een fan-account. Oei! Gelukkig trekt Robin er zich weinig van aan en is hij helemaal happy in love met Denise. Wij wensen de twee veel geluk samen! 🙂

Beeld: MTV

Must reads 👀