Films & Series

Fans hebben absurd detail gespot in serie ‘Friends’

detail-serie-friends

Alle seizoenen van hitserie 'Friends' worden al jarenlang op repeat uitgezonden op televisie. Toch spotten de fans elke keer weer nieuwe, grappige details in hun favoriete show. Ook wij krijgen geen genoeg van de serie, maar na vijf keer bingen was dít ons nog nooit opgevallen. Jullie wel?

Oplettende fans

In 2004 kwam er een einde aan de populaire sitcom ‘Friends’. Over de tijd van tien seizoenen en 236 afleveringen zijn miljoenen kijkers verliefd op de zes vrienden in het bruisende New York. Ondanks dat er dus al bijna 20 jaar geen nieuwe afleveringen zijn gekomen, is de hype rondom de serie nog altijd net zo groot als aan het begin. Er zijn talloze fanpagina’s die dagelijks leuke filmpjes en weetjes plaatsen over hun favoriete show. Zo is er ook een Facebook-pagina genaamd ‘Die Hard Fans of Friends’. Wij kunnen ons voorstellen dat zij alle seizoenen wel meerdere keren hebben gezien, maar toch was hen dít absurde detail nog niet eerder opgevallen in de serie ‘Friends’.

Hilarisch detail

Een oplettende fan heeft een grappig detail gespot in de serie ‘Friends’. Tijdens een scène die zich afspeelt in het famous koffiehuis, zien we Joey kletsen met Gunther die achter de balie staat. Op deze balie staat een doodgewone taarthouder die wel vaker langskomt in de show. Zou je denken… Een kijker was het opgevallen dat er deze keer niet een lekker gebakje onder het glas staat, maar iets heel anders: een aardappel!

Niet iedereen is het eens met de fan, want sommigen claimen dat het een croissantje is. Dat zou wel een betere verklaring zijn. Maar wij houden het er graag bij dat het een aardappel is, dat maakt het een stuk grappiger 😉

Beeld: friends

Must reads 👀