Fashion

Dit zijn de beste designer dupes bij Zara van het najaar 2023

designer-dupes-zara-2023

Doe je spaarrekening een plezier en breng een bezoekje aan kledingwinkel Zara. Momenteel hebben ze prachtige items in de collectie die precies lijken op verschillende designer merken. Geef geen fortuin uit aan nieuwe schoenen, als je hier de perfecte Prada dupes kan scoren.

Skims bij Zara

Veel andere ketens hebben het al eens geprobeerd, maar Zara is het nu dan echt gelukt! Iedereen wil de comfortabele en stijlvolle items van Skims, alleen heeft niet iedereen hier het juiste budget voor. Maar niet getreurd, want nu kunnen we geweldige replica’s bij de Zaar vinden. De populaire longsleeve staat bij ieder figuur a-ma-zing en voelt ook nog eens superfijn aan. De glimmende en zachte stof vormt net zo goed mee als de producten van het luxueuze merk. Én dit is nog niet alles, want Zara heeft nog veel meer designer dupes voor je in petto!

Hieronder zien we de top in twee verschillende kleuren voorbij komen. In elegant zwart en in een neutrale beige kleur. Daarnaast is er ook nog een witte variant voor de liefhebbers.

View post on TikTok

Nog meer designer dupes

Zara did it again! Inmiddels zijn we er heilig van overtuigd dat winkelketen Zara de allerbeste is in het maken van de mooiste designer dupes. Naast dat ze de items van Kim K perfect hebben nagemaakt, zijn er volgens TikTokker Indya nog veel meer kledingstukken die de aandacht verdienen. Indya is een fashion editor die de nieuwste trends en ontwikkelingen in de modewereld elke dag op de voet volgt. Ze weet waar ze het over heeft!

In één van haar nieuwste video’s kijken we door haar ogen terwijl ze door de winkel struint. Ze komt de allertofste schoenen, tops en jassen tegen. We zien een stunning glittertop voorbij komen, die zomaar van het luxe merk Paco Rabanne had kunnen zijn. Ideaal voor het komende feestseizoen. Later zien we in de TikTok ook een prachtige dupe van de punthakjes van Saint Laurent. En wat dacht je van die schattige ballerina’s vol met diamantjes? Wij kunnen niet wachten om onze winkelwagen vol te gooien!

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van al deze geweldige vondsten; je kan bij de keten ook voor een prikkie de lekkerste parfums inslaan. Happy shopping!

View post on TikTok

Beeld: zara