Love

Derde date? Dit zijn 5 leuke dingen om te doen

derde date

Het is eindelijk een keertje raak! Niet alleen de eerste date, maar ook de tweede date was een groot succes. Heb je binnenkort een derde date op de planning staan? Wat spannend! Wij zullen je helpen met wat inspiratie, want de volgende 5 activiteiten zijn het leukste om samen met je crush te doen. Met deze dates is de vierde zeker gegarandeerd.

De klik met je crush is zo leuk dat jullie op het punt zijn beland van de derde date. Nou ja, de derde date moet nog gepland worden. Maar de grote vraag – die jullie de afgelopen twee keer ook al bezig hield – is: wat gaan jullie deze keer doen? Jullie kennen elkaar, maar toch ook weer niet helemaal. Jullie kennen elkaar in ieder geval wel goed genoeg om iets te ondernemen waardoor jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen! Loop je een beetje vast en heb je inspiratie nodig voor een derde date-idee? Wij hebben de meest leuke date-activiteiten voor je op een rijtje gezet.

1. Uiteten in een leuk restaurant

Als jullie één van de eerste twee dates hebben doorgebracht in een gezellige bar of op het terras, is het nu tijd om te gaan genieten van een heerlijk diner in een goed restaurant. Kies samen een plek uit waar jullie favoriete gerechten worden geserveerd. Maak een reservering, trek je mooiste outfit aan en ga samen een gezellige avond tegemoet. Met lekker eten, goede gesprekken en een warme sfeer heb je alle ingrediënten voor een geslaagde date.

2. Een dagje toerist uithangen in een stad

Hebben jullie zin in een actievere date? Ga dan samen op avontuur naar een andere stad en doe alsof je toeristen bent in je eigen land. Steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn altijd een bezoekje waard. Ook steden als Maastricht en Groningen hebben veel te bieden. Of jullie de stad nu al kennen of niet, het gaat erom dat jullie samen nieuwe plekken ontdekken! Verken de bezienswaardigheden, maak een wandeling door de stad en sluit af met een drankje op een gezellig terras.

3. Werk je samen in het zweet

Was het vorige date-idee nog steeds niet actief genoeg? Dan hebben we voor de fit girls en gym rats ook een nóg actievere optie: samen sporten. Je kan bijvoorbeeld gaan tennissen, padellen of kanoën als het mooi weer is. Wist je al dat koppels die samen sporten volgens onderzoek vaak gelukkiger zijn? Samen sporten is ook een goede manier om te zien wie het meest fanatiek is. Een beetje competitie kan geen kwaad, toch?

4. Een dagje weg

Wie houdt nu niet van de dierentuin of een pretpark? Een dagje weg is altijd een goed idee voor een leuke originele date. Bereid jullie met dit date-idee voor op een dag vol plezier. Zijn jullie al helemaal ondersteboven van elkaar? Waarom zou je dan niet samen ondersteboven in de attractie gaan! Aan het einde van de dag zijn jullie misschien wel moe, maar het zal het allemaal waard zijn! Als jullie echt van elkaar genieten, wordt het een dag vol gelach en avontuur.

5. Een uitgebreide romantische picknick

De lente is van start gegaan, en dat betekent dat het weer tijd is om te picknicken! Een picknick is altijd een geweldig idee, vooral als het mooi weer is. Het is romantisch, maar ook niet té; perfect voor een derde date. Jullie kunnen lekker kletsen, genieten van jullie favoriete hapjes en misschien zelfs wat knuffelen als de sfeer goed is. Kortom, een perfecte setting.

Lopen we iets te hard van stapel en zijn jullie nog helemaal niet zo ver? Dan hebben we ook een lijstje met 5 leuke ideeën voor de tweede date.

Beeld: pexels