Celebs

Trouble in paradise! Betekent dit dat Dennis en Megan uit elkaar zijn?

dennis-megan-uit-elkaar

Dennis Roos en Megan Desaever zijn pas nét verloofd, maar als we de roddels op Instagram mogen geloven, zijn de twee alweer uit elkaar! What happend?!

Verloving

Eind januari hebben we allemaal op Instagram gezien dat Dennis Roos op één knie ging voor zijn liefje Megan Desaever. Haar antwoord was volmondig ‘Ja!’. Toen RealityFBI vroeg naar de verloving, was haar reactie nog al opvallend. “We zijn beide tot over onze oren verliefd, dus waarom niet. Yolo.” Ze hadden toentertijd pas vijf weken een relatie, maar ja, het kan soms heel snel gaan in de liefde!

Was dit misschien een té impulsieve actie, want het lijkt erop dat het ook weer heel snel over kan zijn. Dat heeft Dennis in zijn vorige relatie met Olivia Talar ook wel bewezen. Hier is hij een aantal keren de fout in gegaan en dat heeft er uiteindelijk voor een break-up gezorgd. Zou dit ook de reden zijn dat Dennis en Megan nu mogelijk uit elkaar gaan?!

Lees ook:
Déze 5 koppels van Love Island zijn wél nog steeds samen

Uit elkaar?

Het is opgevallen dat Megan haar hubby-to-be niet meer volgt op Instagram én ze heeft zelfs zijn naam verwijderd uit haar bio. Ook Ex on the Beacher-Dennis volgt zijn liefje niet meer. Wat kan dit betekenen? RealityFBI claimt de reden te weten achter de break-up.

Volgens het roddelkanaal zou de Temptation-ster een berichtje hebben gekregen van een onbekende dame. Zij beweert dat zij met Dennis heeft gezoend, op het moment dat hij met Megan samen was. “Hij zei ook dat jullie het op dat moment heel gezellig hadden, maar dat het geen relatie was”, claimt de vrouw.

Het koppel heeft tot dusver nog niet gereageerd op de geruchten, dus we moeten nog even afwachten op het ware verhaal! Zijn Dennis en Megan écht uit elkaar?

Beeld: instagram @desaevermegan__

Must reads 👀