News

Deze 4 deelnemers van Love Island brengen eigen nummer uit

love-island-eigen-nummer

Het laatste seizoen van Love Island is inmiddels alweer een tijdje voorbij, maar de deelnemers van het programma hebben zeker niet stilgezeten. Deze 4 Love Islanders hebben namelijk veel tijd samen doorgebracht in de studio en komen nu met hun eigen nummer.

Deelnemers Love Island maken nieuwe muziek

En dat is niet geheel toevallig, want Jonna liet onlangs in een interview met Het Nieuwsblad weten dat hij met Imad, Zoran en zijn broer Kevin al veel over dit nummer heeft nagedacht tijdens hun deelname aan Love Island. “Alles is eigenlijk begonnen vanuit een grappig, maar bizar tafereel op Love Island”, legt hij uit. “Imad moest in de villa naar het toilet gaan. De wc’s stonden boven allemaal in een gedeelde badkamer. Op een gegeven moment was in mijn tanden aan het poetsen, terwijl Imad op het toilet zat. Een rare situatie, waarop hij spontaan zei: ‘Jonna, kakoe kakoe. Geen stress.”

Geen stress

De deelnemers van het programma hadden alleen niet verwacht dat ze er ook daadwerkelijk iets mee zouden gaan doen. Totdat Videoland een video deelde van Imad die op het toilet aan het zingen was. Toen kwamen de vier mannen toch op het idee om dit te verwerken in een nieuw nummer.

En ze hadden dan ook mazzel dat Zoran producer is van beroep en hij heeft ze uiteindelijk geholpen om dit ook werkelijkheid te laten worden. “Hij heeft samen met een collega-producer zijn schouders onder het project gezet”, laat Jonna weten. Het nieuwe nummer van de vier Love Island-deelnemers heeft Geen Stress en is nu al te streamen op Spotify!

Reünieaflevering van Love Island

Eerder hebben we al geschreven over een eventuele reünieaflevering van Love Island. Het waren Kengi en Kimmy die hierover aan de tand werden gevoeld. In een interview met Realitea vroeg presentator FawrynotSawry of er een reünie zal komen, want daar hopen we stiekem natuurlijk wel allemaal op.

“Ik weet het niet, maar Nycole had het er van de week wel over”, onthulde Kimmy. En ook Kengi had er nog het een en ander over te zeggen: “Ik had gehoord midden oktober. Maar ik heb nog niets gezien van een planning, of zo.” Wij zijn heel benieuwd of deze reünieaflevering er ook echt zal komen en of de vier Love Island-mannen dan ook hun nieuwe nummer Geen Stress live zullen laten horen!

Beeld: Love Island