Lifestyle

Decathlon verkoopt de oplossing voor schurende benen in de zomer

decathlon-stick-schurende-benen

Heb je ook wel eens last van schurende benen in de zomer? Je bent zeker niet de enige! Gelukkig heeft Decathlon daar de perfecte oplossing voor. Zij verkopen namelijk een handige stick die je tussen je benen kan smeren. En die scoor je al voor een prikkie!

Schurende benen in de zomer

Veel meiden hebben in de zomer wel eens last van schurende benen. En na een tijdje kan dit ontzettend veel pijn gaan doen. De plekken op je benen worden niet alleen rood, maar zorgen ook voor irritaties, jeuk en bultjes. Was er maar een product dat dit probleem zou verhelpen. En die is er dus nu!

Decathlon

Decathlon verkoopt voornamelijk sportartikelen, maar nu verkopen ze dus ook de oplossing tegen die vervelende schurende benen in de zomer. Deze stick gaat dit probleem bij veel meiden zeker verhelpen. Op TikTok gaat dit product dan ook viral, omdat het dus echt schijnt te werken tegen schurende benen. En die is zeker het proberen waard.

Lees ook: 
Wil je hebben: Action verkoopt handige paraplu voor je telefoon

Anti-friction stick

Decathlon verkoopt nu dus een anti-friction stick die perfect is voor deze zomer. TikTokker @GAILismyname kwam namelijk op het fantastische idee om deze stick tussen haar benen te smeren. Hierdoor ontstond er minder wrijving en dus ook minder irritatie. Zij deelde deze tip ook met haar volgers. Het is een soort wax die eigenlijk bedoeld is voor sporters. Je hoeft de stick maar een keer te gebruiken in de ochtend, waardoor je er de rest van de dag niets meer van merkt.

Beautymerken verkopen het product ook, maar dan voor 20 euro en bij de Decathlon scoor je de stick voor maar 6 euro. Je kan de stick halen in de winkel, maar ook online bestellen. Dus ladies haal hem voor je eerstvolgende festival of vakantie en dit vervelende probleem. Klik hier om de Decathlon anti-friction stick in je mandje toe te voegen.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀