Films & Series

Zien! Videoland deelt eerste beelden van De Verraders Halloween

de-verraders-halloween

Ben jij ook zo’n fan van alles wat met Halloween te maken heeft? Dan kan jij vast ook niet wachten op de Halloween special van De Verraders. Deze populaire serie komt met een spooky seizoen en Videoland deelt alvast de eerste beelden!

De Verraders Halloween

Het is bijna zover! Tijd om te griezelen tijdens Halloween. Precies om deze reden komt Videoland met een Halloween special van het programma De Verraders. Hierin nemen dit keer dertien bekende Nederlanders deel in een strijd om de zilverschat. Onder de deelnemers gaan verraders schuil die de buit niet willen delen en aankomende Halloween moordlustiger zijn dan ooit. Het belooft een spannend seizoen te worden!

Deelnemers

In deze speciale editie doen er maar liefst dertien BN’ers mee, Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis. Tien Getrouwen en drie Verraders. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren in dit psychologische spel?

Lees ook:
Dit zijn de deelnemers van Videoland-serie Special Forces VIPS

Zweet tussen de billen

“Welkom, stervelingen, op de plek waar tijdens Halloween alles een eigen leven lijkt te lijden”, horen we Frank Evenblij zeggen in de eerste beelden van de teaser. Deze oud deelnemer weet maar al te goed hoe dit spelletje in elkaar zit en zal de special gaan presenteren. Voor de kandidaten is het spelletje echter compleet nieuw, spannend en doodeng tegelijk. “Hunting season is open”, laat Soundos El Ahmadi weten.

De uitspraken in de teaser, zoals “Iedereen heeft gewoon zweet tussen zijn billen man”, beloven dat dit seizoen spannender dan ooit zal zijn! Ben jij ook zo benieuwd welke ‘stervelingen’ het gevecht tegen de moordende Verraders zullen overleven? 27 oktober zitten wij in ieder geval voor de buis.

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀