Astrologie

De sterren voorspellen: dit is jouw geluksdag in april

geluksdag-in-april-sterrenbeelden

Vandaag is het 1 april en dat betekent dat we een gloednieuwe maand vol mogelijkheden voor ons hebben liggen. De winter is voorbij en – hopelijk ook je winterdip, want vanaf nu gaan we door het leven als echte gelukszoekers. Ben je er klaar voor om te ontdekken welke dag in april je met rood moet omcirkelen? Dit is jouw geluksdag van deze maand!

Ram | 21 maart – 19 april

In april liggen er tal van kansen in het verschiet voor onze geliefde Ram. Vooral op 16 april zul je een grotere assertiviteit voelen en het gevoel hebben dat je alles aankunt! Je laat zien dat jouw stem er toe doet en dat je niet bang bent om die te laten horen. En, eindelijk lijkt alles op zijn plek te vallen.

Stier | 20 april – 20 mei

Stier! Markeer 19 april met een grote cirkel in je agenda, want deze dag belooft vol energie te zitten. Het is een moment waarop je kunt vertrouwen op je intuïtie en in jezelf kunt geloven. Er zullen verschillende opties op je pad komen waaruit je moet kiezen, maar we zijn er zeker van dat je de juiste beslissing zult nemen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Voor de Tweelingen is geduld een schone zaak, want jouw geluksdag staat pas gepland op 29 april. Tegen het einde van de maand zul je merken dat je meer open bent over je gevoelens. Let’s open up! Dit leidt tot verbeterde relaties met je dierbaren – en misschien wel een potentiële geliefde – en een gevoel van innerlijke rust.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Op 20 april wordt jouw dag verlicht door het stralende lentelicht, Kreeft! Het is de perfecte tijd om je hart te openen voor de lentekriebels en emotionele verbindingen, want deze dag kan speciaal zijn voor al jouw relaties, van romantisch tot vriendschappelijk. Oeh la la!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Lieve Leeuw, op 6 april staat je een perfecte dag te wachten om volledig uit je comfortzone te stappen. Het wordt een dag van leren en groeien, dus gebruik deze kans om nieuwe lessen te combineren met doelen die je al een tijdje wilt bereiken. Bereid je voor om te zien hoe jouw grote dromen eindelijk werkelijkheid worden!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jouw geluksdag in april? Dat is 5 april, Maagd! Op deze prachtige dag staat romantiek en liefde centraal. Wees daarom open voor nieuwe verbindingen en koester de mensen om je heen die je elke dag al zoveel liefde schenken.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

We vallen meteen met de deur in huis, Weegschaal! Op 1 april is het jouw geluksdag – en dat is geen grap. Het is een dag van kracht en helderheid waarop je je empowered voelt en je richt op de mensen die echt belangrijk voor je zijn. Zoek naar balans in de liefde die je geeft en ontvangt.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Het kost wat tijd, maar het is het wachten waard, Schorpioen. Jouw geluksdag laat nog even op zich wachten tot 30 april. Wat staat je te wachten? Beloningen voor alle onverwachte gebeurtenissen van deze maand, vooral op het gebied van de liefde. Dat klinkt veelbelovend!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Markeer 12 april in je agenda, lieve Boogschutter, want dat wordt jouw geluksdag dit jaar! Op deze dag zullen je diepste wensen in vervulling gaan. Laat je dromen werkelijkheid worden door ze te manifesteren en omarm de positieve energie omringd door opwindende verrassingen. Dus, heb je al een droom in gedachten?

Steenbok | 22 december – 19 januari

Nog even geduld, Steenbok! Over een paar nachtjes, op 10 april, staat er een innerlijke verschuiving voor je klaar. Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit, en je zult merken dat je jezelf beter kunt vinden. Richt je op zelfreflectie en de belangrijke doelen die je wilt bereiken. Je bent op de goede weg!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Laat je de chaos van de afgelopen maanden achter je glijden, Waterman? Op 15 april is het eindelijk tijd voor jou om de rust te vinden die je zo verdient. Verwacht geen grote verrassingen, maar wel een gevoel van herwonnen kalmte en stabiliteit in je leven.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Laat je passie en creativiteit stromen, Vissen! Op 12 april barst je van de creatieve energie. Het is aan jou om te ontdekken hoe je deze energie het beste kunt benutten op jouw geluksdag. Omarm de positieve stroom die de sterren je bieden en laat je inspireren.

Beeld: 500 days of summer