News

De Roelvinkjes zijn binnenkort weer te zien op Videoland

De Roelvinkjes

We hebben al een aantal seizoenen kunnen genieten van de Roelvinkjes, maar helaas moesten de fans een lange tijd zonder de spraakmakende familie. Toch lijkt het er nu op dat we binnenkort weer massaal kunnen genieten. Want de Roelvinkjes keren namelijk binnenkort weer terug op Videoland.

De Roelvinkjes

Het spraakmakende programma De Roelvinkjes is ondertussen alweer een tijdje geleden gestopt. Toch gaan er al een langere tijd geruchten rond dat De Roelvinkjes weer terugkeren met een nieuw seizoen. “We zijn aan het praten over een nieuwe reallifesoap”, vertelde Dries. Ook vertelde hij dat het nog niet helemaal rond is, maar dat hij zeker wel iets voelt aankomen. Verder vertelde de zanger er nog weinig over, maar hij deelde wel een update over hoe het met zijn familie gaat. “Dave is vooral met zijn zoon bezig en hij is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker”, aldus Dries. ”En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, hij is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons”, vertelt Dries trots.

Nieuw seizoen

De geruchten over een nieuw seizoen blijken dan toch echt waar te zijn. Videoland kondigde namelijk vandaag aan dat ze bezig zijn met de opnames voor een nieuw seizoen van De Roelvinkjes. Ook de twee broers kondigde met veel enthousiasme het geweldige nieuws aan. “We mogen het eindelijk bekendmaken”, vertelde Donny en Dave. “De Roelvinkjes zijn weer terug”. Over de nieuwe afleveringen willen de broers helaas nog niets kwijt. “We gaan een paar hele mooie afleveringen voor jullie maken”, vult Dave aan. “Waarin we vooral Dave en Donny spectaculaire dingen zien doen. En mij vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken”, stelt Dries.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Oei: metamorfose van Dave Roelvink gaat compleet fout

Datum

Natuurlijk zijn jullie nu benieuwd, wanneer het nieuwe seizoen online zal komen. Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes is dit jaar nog te streamen bij Videoland. De exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten op het nieuwe seizoen en zoals Dries zelf zou zeggen echt fantastico.

Beeld: De Roelvinkjes