Celebs

Zien! Davina Michelle gaat voor compleet nieuwe look

davina-michelle-nieuwe-look

Als je Davina Michelle een beetje volgt weet je dat ze zo nu en dan nog wel haar haarkleur verandert. Platina blond, rood en ook paars hebben we voorbij zien komen. Nu laat de zangeres wéér een nieuwe look zien aan haar volgers! 

‘New hair Monday’

Gister plaatste de zangeres een gave foto in een volledig leren outfit, maar dat was niet het opvallendste aan de Instagram post! Davina Michelle laat namelijk een compleet nieuwe look aan haar volgers zien. Ze heeft -alweer- haar haren geverfd! Onder de foto schrijft ze “New hair Monday”, deze keer is ze voor een natuurlijk kleurtje gegaan.

Haar enorm lange lokken zijn nu kastanjebruin met lichtere highlights, helemaal in de herfstsferen! Gorgeous! Niet alleen wij op de redactie zijn enthousiast over Davina’s nieuwe coupe, maar ook haar fans zijn helemaal in love met de bruine knotjes.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Zangeres S10 gaat voor een compleet nieuwe look

Enthousiaste fans

Het is overduidelijk een goede keuze van de zangeres geweest, de positieve reacties stromen dan ook binnen onder de post van Davina. Iedereen is het unaniem met elkaar eens, de bruine coupe staat haar prachtig!

Zo schrijft een fanpage van de singer-songwriter “Loveeeee it😍🔥🔥” en daar is haarstylist Arnaud het ook mee eens “LIVVINNGGGGG for this color!!! 🔥” reageert hij op de nieuwe look van Davina Michelle. Een andere volger plaatst “Jouw haar! Staat je supermooi” en iemand anders reageert met “Absolutely gorgeous as always!”

Beeld: Instagram @davinamichelleofficial