Films & Series

Vanaf deze datum kan je After Everything zien in de bioscoop

After-everything-laatste-deel

Het is bijna zover! Het laatste deel van de populaire After-reeks zal binnenkort verschijnen in de bioscoop. Zal het uiteindelijk dan toch nog goed komen tussen Tessa en Hardin? Vanaf deze datum kan je After Everything zien in de bioscoop.

Tessa en Hardin

De relatie tussen Tessa en Hardin is erg ingewikkeld. Van romantische tot erg schadelijke momenten, het schiet alle kanten op. In het laatste deel van deze populaire film-reeks kunnen we zien hoe het verhaal tussen deze twee lovers zal eindigen.

Om deze lastige relatie te laten werken, moet Hardin zichzelf gaan aanpassen. Gaat hem dit lukken? Want hij heeft Tessa echt nodig in zijn leven. Aan het einde van de vierde film zien we dat Hardin en Tessa ruzie krijgen, omdat Hardin een boek heeft geschreven over hun liefdesleven. En dat kan Tessa niet bepaald waarderen. Ze hebben samen al veel meegemaakt, maar is dat genoeg om hun band weer op te bouwen?

After Everything: The Final Chapter

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

Kunnen jullie ook niet meer wachten? Dan hebben we goed nieuws, want deze gloednieuwe film zal vanaf 13 september te zien zijn in de bioscoop. We zullen er dan eindelijk achter komen hoe het zal eindigen tussen Tessa en Hardin. Tot die tijd hebben we alvast de trailer waar we van kunnen genieten.

Watch on YouTube

Beeld: After Everything: The Final Chapter

Must reads 👀