Films & Series

Fans opgelet! Binnenkort ‘After’ marathon bij Pathé

after-marathon-pathé

We zitten al een poosje in spanning te wachten op het vijfde én laatste deel van de 'After'-reeks. Inmiddels hebben lovebirds Hardin en Tessa al zóveel meegemaakt, dat we ons geheugen even moeten opfrissen. Gelukkig denkt bioscoop Pathé er ook zo over en hebben zij voor de echte fans een marathon georganiseerd!

After Everything

Het vijfde deel ‘After Everything’ van de gelijknamige reeks komt bijna naar de Nederlandse bioscopen. We gaan zien hoe het afloopt met de relatie van Hardin en Tessa. Ze hebben het niet altijd even makkelijk gehad en er is een hoop gebeurd tussen de twee. Deze film is de emotionele ontknoping van hun romance. Nadat het koppel alles al heeft meegemaakt, wat staat er dan nog voor hen te wachten? Deze emotionele rollercoaster is ook direct het allerlaatste deel van de films van schrijfster Anna Todd. Maar niet getreurd, want Hardin en Tessa krijgen een volwaardig afscheid. Pathé organiseert namelijk een ‘After’ marathon in verschillende steden in Nederland. Hoe cool is dat?!

Lees ook:
Dit is alles wat we weten over ‘After Everything’: het vijfde deel de After-filmreeks

Marathon in Pathé

Noem jij jezelf een échte fan en heb je de films al meerdere keren met je besties gekeken? Dan is dit het perfecte uitje voor jou! Pathé heeft in meerdere steden een ‘After’ marathon op de planning staan. Vraag vrij op werk en zorg dat je de hele dag niks meer in de agenda hebt staan. Want deze marathon duurt wel twaalf (!) uur lang! Pff, hopelijk zijn er wel genoeg plaspauzes. 😉

De marathon vindt plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Tilburg op 16 september 2023. Als je nu liever niet heel de dag in een donkere bioscoopzaal wil zitten, kan je ook nog naar de dubbele voorstelling gaan op 13 september. Hier worden alleen deel vier en vijf gedraaid, ‘After Ever Happy’ en ‘After Everything’. Natuurlijk is het ook mogelijk om alléén het laatste deel te kijken. We can’t wait!

View post on Instagram
 
Beeld: after