Love

Déze 5 dates zijn perfect voor het voorjaar

date-idee-voorjaar-lente

Samen tijd doorbrengen met je geliefde is het meest romantische wat er is. En nu het zonnetje weer gaat schijnen is de hoogste tijd om wat leuke dates in te plannen. En wij hebben de 5 leukste dates voor jullie op een rijtje gezet die perfect zijn voor dit voorjaar.

1. Picknicken

Een van de dates die perfect is voor het voorjaar is, picknicken! Voor picknicken heb je niet veel dingen nodig. Het enige wat je mee moet nemen is een deken, een mand vol eten en je lover. Zoek een leuk plekje uit in je favoriete park en zet je picknick maar klaar. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van het heerlijke zonnetje. Het is super simpel maar mega romantisch. En als je wacht tot de zon ondergaat kunnen jullie samen genieten van de sterrenhemel.

2. Ga naar het museum

Het klinkt misschien een beetje saai, maar het is een geweldige manier om wat tijd met je partner door te brengen. Je hebt veel soorten musea en dus er zit vast wel iets tussen waar jij geïnteresseerd in bent. Veel musea bevinden zich ook in levendige gebieden, zo kunnen jij en je liefje ook nog van de omgeving genieten. Ga bijvoorbeeld naar een andere stad en maak er een leuk uitje van! Have fun!

3. Filmavond

Een romantische filmavond is altijd een leuk idee om samen met je lover te doen. Maar in het voorjaar kun je dit ook in de buitenlucht doen, met een vuurtje erbij en wat lekkere snacks. Je kunt samen met je partner genieten van de sterren, terwijl je opgewarmd wordt door het knetterde vuurtje. So romantic! Om een bioscoopervaring te creëren kan je een groot doek ophangen waarop je de film afspeelt, ook helpen wat lekkere snacks en warme dekentjes.

4. Fietsen door het park

Déze date is heel makkelijk om te doen, omdat het niet alleen gratis is, maar er zijn ook genoeg parken en bossen waar je heerlijk doorheen kunt fietsen. Dus neem je geliefde mee en stap als een echte Hollander op de fiets! Het is alleen niet een hele leuke date, maar je bent ook nog eens super actief bezig. Win-win dus!

5. Schilderen

Kunst is een vorm van liefde en wat is een betere manier om je liefde voor je partner te tonen dan door samen te schilderen? Je hoeft alleen maar wat verf te halen, een paar doeken en je natuurlijk je schatje voor een goed uitzicht. Ook kun je het overal doen! Schilder in je achtertuin, het park of in huis. Jullie tortelduifjes kunnen de hele dag dingen over of voor elkaar schilderen. En als je de date iets spannender wil maken, kan je ook nog altijd elkaar bekladderen.

Beeld: instagram @hannahschonberg