Horoscoop

Kosmisch geluk: dit is jouw daghoroscoop voor 9 juli

daghoroscoop-9-juli

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 9 juli? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, je bent van nature een overthinker en vandaag is je hoofd helemaal ergens anders! Boeken over psychologie en self-development zijn ineens interessant voor je. Als je de kans hebt, waag dan een sprong in het diepe. Maar stiekem wil je gewoon lekker alleen zijn met je gedachten. Vergeet niet je inzichten op te schrijven, want die wil je later nog kunnen teruglezen!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier! Spirituele plekken zoals kerken, yogaworkshops en meditatiecursussen trekken vandaag jouw aandacht. Een dienst of programma bijwonen kan zomaar hele diepe inzichten opleveren over een situatie waar je mee worstelt. Zorg dat je deze ingevingen opschrijft, anders vergeet je ze misschien later.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, na die hectische dagen is het tijd om even lekker weg te dromen. Misschien droom je wel van een compleet nieuwe studie of job! Denk er rustig over na en maak pas plannen als je weer met beide voeten op de grond staat. Vandaag ben je gewoon te dromerig voor praktische zaken.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Hoi Kreeft! Vandaag duik je in de wereld van speculatieve onderwerpen. Oude rituelen, prehistorie of vreemde verhalen, het heeft allemaal je interesse. Normaal ben je misschien wat sceptisch, maar vandaag wil je alles weten. Blijf logisch en geniet van je ontdekkingsreis in het onbekende. Deze nieuwe kennis zal je helpen in jouw dagelijks leven, ook al heb je dat niet meteen door.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Vanavond kun je intense dromen verwachten, Leeuw, Houd een notitieboekje en pen bij de hand om alles op te schrijven. Deze dromen kunnen je nieuwe inzichten geven over jezelf of zelfs leiden tot inspiratie. Het internet kan je helpen om de betekenis van je dromen te begrijpen. Keep on dreaming!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, vandaag is een dag vol kunst en zweverigheid! Je ontmoet misschien nieuwe mensen die jouw interesses delen. Liefde en romantiek hebben een sprookjesachtige sfeer. Oeh la la. Geniet ervan, maar onthoud dat niemand perfect is. Houd je verwachtingen realistisch en dan zul je zien dat de liefde dichterbij is dan je aanvankelijk dacht.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Dagdromen over de toekomst neemt vandaag veel tijd in beslag, Weegschaal. Deze inspiratie kan een boost geven aan je probleemoplossend vermogen en eindelijk weet je hoe je die lastige situatie moet aanpakken. Verwacht onverwachte wendingen in gesprekken en wie weet komt daar iets heel moois uit voort.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Hey Schorpioen, vandaag droom je over verre oorden en lange vakanties – iets wat wij helemaal begrijpen. Dit is niet de dag om definitieve plannen te maken, maar wel om te fantaseren. In de liefde kan een romantische band zich verdiepen tussen jou en een potentiële partner. Spannend!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter! Je krijgt zin om je huis een opknapbeurt te geven. Een likje verf, nieuw behang of een kunstobject kan een groot verschil maken. Een romantische partner helpt misschien mee, wat jullie dichter bij elkaar brengt. Veel plezier met je project en laat vooral je gevoel voor perfectionisme los. Vandaag is het tijd om te experimenteren.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Er gebeurt iets in de buurt en je wilt meedoen, Steenbok. Je voelt je alsof je met één voet in deze wereld staat en met de andere in een andere. Intense communicatie kan openbloeien tussen jou en een vriend of geliefde. Het lijkt bijna alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen! Hangt de liefde in de lucht?

Waterman | 20 januari – 18 februari

Dit is een perfecte dag om je verborgen talenten te ontwikkelen, Waterman. Werk samen met vrienden die hetzelfde talent hebben. Dit kan jullie dichter bij elkaar brengen en goed advies opleveren. Laat praktische zaken voor wat ze zijn en geniet van je creatieve flow.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vandaag voel je je extra artistiek, vooral in de beeldende kunst, Vissen. Verheven ideeën komen bij je op, geïnspireerd door de meesters uit het verleden. Besteed aandacht aan muziek en kunst, en verken deze interesses samen met vrienden. Dit vakgebied zal je een waardevol inzicht bieden, waar je momenteel naar op zoek was.