Horoscoop

Wat zeggen de sterren? Dit is jouw daghoroscoop van 13 juni

daghoroscoop-13-juni

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 13 juni? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, je bent gedurfder dan ooit en druk bezig met het ontmoeten van nieuwe mensen. Vandaag kan het daardoor zijn dat je je niet jezelf voelt, maar wees daar niet bang voor en geniet van dit nieuwe zelfvertrouwen. Probeer dan ook zoveel mensen te spreken als kan vandaag, en denk na over jouw eigen privérelaties. En heb bij de nieuwe ontmoetingen geen vooroordelen!

Stier | 20 april – 20 mei

Ongemakkelijk zal vandaag voor jou zeker zijn, Stier. Jij moet namelijk ruzies binnen je vriendengroep oplossen, maar probeer hierbij eerlijk te zijn. Dring niet je eigen standpunt op! Vandaag zul jij dan ook een diplomatieke houding moeten aannemen die jij normaal niet zo gewend bent. Leer hiervoor van de mensen om je heen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, iets weerhoudt jou van ontspanning. Hierdoor lukt het je vandaag niet om echt te genieten – integendeel, je zult vandaag druk in de weer zijn met veranderingen toepassen op je levensstijl. Denk hierbij aan meer sporten en gezonder eten, maar ook kleinere dingen zoals eerder naar bed gaan. Probeer toch rustig aan te doen vandaag, en neem niet té veel hooi op je vork.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Vandaag kun je veel verandering verwachten, Kreeft. Dit maal in de positieve zin: jouw relaties zullen versterkt worden, waardoor je leven beïnvloed zal worden door de manier waarop je met deze verandering omgaat. Daarnaast realiseer je je ook dat het misschien tijd wordt om zelf een paar veranderingen in je eigen leven door te voeren. Vandaag is dé dag daarvoor!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De afgelopen tijd heb je een enorme boost aan creativiteit opgemerkt, Leeuw. Zoek naar de onderliggende reden voor deze verhoogde creativiteit – dit komt namelijk niet alleen door de sterren. Het lijkt namelijk dat je verlangt naar verandering in jouw leven… Laat dan ook vooral die creatieve geest los en zoek naar nieuwe hobby’s en interesses.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, luister goed naar de mensen om je heen! Je bent erg koppig, waardoor je niet goed luistert naar het advies dat ze je willen geven. Open je hart dan ook voor hun woorden, want die zullen je zeker verrassen en een zeker gevoel van vrijheid bieden. Naast je vrienden, zul je ook een aantal andere belangrijke interacties te hebben, die de potentie hebben om je leven op zijn kop te draaien. Spannend!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jij bent druk bezig geweest de afgelopen tijd, Weegschaal! Neem daarom vandaag een beetje tijd voor jezelf: je bent zo druk geweest met het regelen van jouw financiële zaken en het oplossen van oude problemen, dat je niet hebt kunnen letten op je eigen gezondheid en plezier. Vul daarom de dag met leuke en ontspannende activiteiten. En ga misschien iets eerder naar bed vandaag!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, onverwachte situaties liggen op de loer! Al sta jij normaal erg sterk in je schoenen en kijk je niet van veel dingen op, zullen er vandaag een paar gebeurtenissen op je afkomen waar je niet zo goed van weet hoe je er op moet reageren. Laat dit dan ook een proef voor jezelf staan, en blijf met een helder hoofd denken. Sta voor alles paraat vandaag.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Vandaag zal een echte reality check voor jou zijn, Boogschutter. Je merkt namelijk deze dag op hoezeer het nodig is dat jij je gedrag aanpast – stop met alleen aan jezelf denken! Neem de tijd om om je heen te kijken voordat je beslissingen neemt, en hoe dan ook je partner en familie altijd in je achterhoofd. Vooral in romantische relaties zal dit jou erg helpen met conflictoplossing. Het is tijd om in actie te komen, Boogschutter.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, jij hebt je leven de afgelopen maanden steeds meer op orde gemaakt, en nu merk je daar echt de voordelen van. Jouw relaties met familie en vrienden zijn namelijk verbeterd sinds de gemaakte veranderingen in je leven, en de enige conflicten die jullie afgelopen tijd hebben gehad gingen allemaal over een gebrek aan begrip. Probeer hier aan te werken vandaag! Leer compromissen te sluiten en niet te veeleisend zijn.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Je zult veel over jezelf leren vandaag, Waterman. Jij bent enorm vrijgevig, waardoor je snel inschiet wanneer anderen hulp nodig hebben. Vandaag zul je dit verder ontdekken, en probeer dan ook de kans te pakken wanneer het kan om betrokken te raken bij maatschappelijke en humanitaire projecten. Deze projecten geven jou namelijk een gevoel van zelfvoldoening, vooral vandaag!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, vandaag sta jij in vuur en vlam! Jij wilt namelijk luisteren naar je eigen intuïtie en instincten, en stoppen met het verbergen van je gevoelens. Iets houdt je toch altijd tegen: je trekt je teveel aan van de reacties van anderen. Je bent bang wat anderen zouden kunnen zeggen over jouw meningen en emoties. Probeer je daar niet zo veel van aan te trekken, en probeer meer zelfvertrouwen te krijgen.