Horoscoop

Kennis van de sterren: dit is jouw daghoroscoop voor 4 juli

daghoroscoop-4-juli

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 4 juli? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, vandaag sta je volledig in controle! De sterren zorgen ervoor dat alles voor jou op zijn plek valt. Mensen luisteren aandachtig naar wat je te zeggen hebt, dus wees niet bang om risico’s te nemen. Grijp de kansen die zich voordoen, want jij kunt vandaag elke uitdaging aan!

Stier | 20 april – 20 mei

Laat jouw besluiteloosheid je niet vertragen of tegenhouden, Stier. Tuurlijk, we snappen dat het soms moeilijk is om te kiezen tussen een romige cheesecake of een lekkere tiramisu – maar toch moeten die keuzes gemaakt worden! Probeer vandaag te ontspannen en mee te gaan met de stroom, zo zul je makkelijker tot een keuze komen. Keuze gemaakt? Neem dan wel de verantwoordelijkheid op je.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, je moet werken voor je geld, maar ook voor je droom! Je dromen komen namelijk niet zomaar uit, je moet er wel naar handelen. Stop met zo passief in het leven staan, en neem het heft in eigen handen. Zolang je in jezelf gelooft, kun je namelijk alles aan. Maak een plan van aanpak en ga ervoor – maar onthoud ook dat er altijd een plan b of c moet zijn!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je bent vrij om jezelf te zijn, Kreeft! Let daarom niet zo erg op wat anderen misschien van je denken. Zolang je hier geen aandacht aan besteed, doen hun meningen helemaal niks. Je bent je eigen persoon en het is dan ook je volledig recht om dit te laten zien aan de rest van de wereld. Stop met zo bang zijn voor andere meningen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, open je ogen nu toch eens! Zie je niet dat je dromen volledig binnen handbereik liggen? De sterren staan vandaag aan jouw kant en helpen je om gemakkelijk je doel te bereiken. Hierdoor kun je verwachten de gehele dag in je nopjes te zijn. Droom dan ook zo groot mogelijk, zo zul je snel succes vinden. Je kunt het Leeuw!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, tijd om jouw toekomstplannen duidelijk te maken. Denk daarom goed na over alles wat je wilt bereiken in het leven, geen enkele droom is te groot! Je kunt veel meer dan je zelf denkt dat je kan. Ook als je plan niet redelijk lijkt, kun je nog steeds je einddoel bereiken. Maak je daarom niet te veel zorgen over je plan van aanpak – zolang je einddoel duidelijk is, kun je alles bereiken!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Vandaag zullen de kansen voor het oprapen liggen, Weegschaal. Vooral op creatief vlak zul jij veel succes tegen het lijf aan lopen. Laat je daarom dan ook inspireren door je bezig te houden met creatieve activiteiten zoals muziek luisteren of kunst maken. Gebruik deze dag om zo veel mogelijk projecten te beginnen en zo veel mogelijk kansen te pakken.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, je verbeelding zal vandaag goed van pas komen. Je bent namelijk in een extra fantasierijke bui, waardoor je geest een beetje wazig kan lijken. Laat dit je niet stoppen, en gebruik deze fantasie juist in je voordeel! Niet alles in jouw leven hoeft rationeel te zijn – soms is een beetje magie het énige dat je nodig hebt!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Volg je instincten, Boogschutter! Het is namelijk een prachtige dag voor jou, zolang je luistert naar je hart. Gebruik dan ook deze dag om de innovatieve ideeën en dromen die je hebt laten liggen weer op te pakken. Fantasie is noodzakelijk bij het creëren van de beste ideeën! Luister ook goed naar je emoties, daar zul je vandaag veel energie en kracht uit halen.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, iedereen heeft wel eens een verwarde dag. Je hoeft niet altijd overal een antwoord op te hebben, soms zijn dingen lastig te begrijpen. Het enige wat je altijd moet doen, is jezelf zijn. Zo zullen anderen je creativiteit en innovativiteit vanzelf opmerken. Één slechte dag is niet tekenend voor je hele leven. Dat weten zij ook.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Geef jezelf vandaag een dagje vrij, Waterman. Geniet even van de rust en neem de tijd om één te worden met je lichaam. Meditatie is dan ook een goede activiteit om jezelf mee bezig te houden vandaag. Je hoeft niet continu met beide benen op de grond te staan, een vleugje fantasie kan veel voordelen en oplossingen met zich meebrengen.

Vissen | 19 februari  –  20 maart

Vissen, creativiteit heb jij vandaag in overvloed, en gelukkig voor jou, concentratie ook! Besteed daarom deze dag met artistieke bezigheden. Droom er lekker op los, er is geen limiet! Gebruik deze creatieve en gemotiveerde dag dan ook om je grenzen te verleggen – zo zul je er achter komen, dat je tot meer in staat bent dan je zelf denkt.