Films & Series

Zwijmelen! Deze romantische comedy verschijnt deze maand op Netflix

anyone-but-you

Vaak genoemd als een van de beste romcoms van de afgelopen jaren, Anyone But You is een film die je ongetwijfeld een keertje gezien moet hebben! Aan het begin van dit jaar was hij te zien in de bioscoop, maar gelukkig komt hij binnenkort op Netflix. Dus, heb je hem in de bios gemist? Dan kun je deze romantische parel op 18 juli toch nog een keer kijken!

Anyone But You

De dag is eindelijk in zicht: deze maand komt Anyone But You op Netflix! De film, die begin dit jaar in de bioscoop te zien was, heeft indruk gemaakt op de kijkers met zijn romantiek en humor. Met zijn zonnige sfeer is het de perfecte film om te kijken op deze frisse zomerdagen. Wij kunnen niet wachten om lekker op de bank te genieten van de looks van Glen Powell deze maand. Deze romcom staat dus zeker op onze kijklijst! Misschien zelfs twee keer…

Populaire romcom

De film Anyone But You is een Amerikaanse romantische komedie die, toen hij werd uitgebracht, razend populair was op sociale media. In deze zoete en vermakelijke romcom volgen we het verhaal van Ben (Glen Powell) en Bea (Sydney Sweeney), die elkaar voor de eerste keer ontmoetten op een geweldige date. Dit wordt jammer genoeg niks – al was de eerste date zo leuk, weerhoudt íéts ze van die tweede date.

Een onverwachte wending brengt hen opeens weer samen wanneer ze afreizen naar een bruiloft in het mooie Australië – en wanneer ze er achter komen dat ze elkaar kunnen helpen door zich voor te doen als een koppel, gaan ze de uitdaging aan! Zou de vonk die tijdens hun eerste date zo duidelijk was, hen weer naar elkaar toe trekken?

Sydney Sweeney en Glen Powell

Glen Powell is een naam die we over het algemeen associëren met stoere rollen – als acteur heeft hij vooral in actie films zijn talenten laten zien, zoals onder andere Hitman en Top Gun. Toch greep hij meteen de kans om de hoofdrol Ben te nemen in deze film, grotendeels door zijn prachtige love interest in de film. Die werd namelijk gespeeld door Sydney Sweeney! Deze knappe en getalenteerde actrice kennen we door haar perfect performance in de hitserie Euphoria, en we begrijpen maar al te goed waarom Glen Powel dan ook de gok waagde.

De twee acteurs hebben samen een chemie die van het grote scherm afspat, en we kunnen dan ook niet wachten om de film op Netflix meerdere malen te bekijken! Ze speelden hun rollen zo overtuigend dat veel fans dachten dat ze ook in het echt een stel waren. Dit terwijl ze allebei toen nog in andere relaties zaten… Al waren de geruchten niet waar, hebben ze zeker bijgedragen aan de 200 miljoen euro inkomsten van de film. Talk about a box-office hit!

Watch on YouTube

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de romcom te bekijken op Netflix! Vanaf 18 juli zal Anyone But You op dit streamingplatform beschikbaar zijn, en wij hebben die avond dan ook zeker vrijgehouden zodat we hem meteen kunnen bekijken. Dat wordt aftellen!

Fan van Anyone But You? Dan wil je deze nieuwe romcom ook zien.

Beeld: Anyone But You