Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 30 maart

daghoroscoop-30-maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 30 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Vandaag zou je je een tikkeltje melancholisch kunnen voelen, zonder echt een reden te kunnen aanwijzen, Ram. Wat er ook speelt, het kan allereerst een teleurstelling zijn, omdat je momenteel in een mentaal dipje zit. Ten tweede zou je je kunnen afvragen wat de volgende stap is. Maar weet je wat? Jij hebt de touwtjes in handen! Het is tijd om een nieuw doel te stellen en vol goede moed verder te gaan.

Stier | 20 april – 20 mei

Vandaag zou je kunnen twijfelen tussen de drang om in beweging te komen en de sterke behoefte om lekker weg te kruipen in je favoriete stoel met een nieuwe serie, Stier. Maar waarom zou je niet beide doen? Ga lekker een stevige wandeling maken en duik daarna meteen in die show waar je al zo lang naar uitkijkt. Het draait niet om kiezen tussen twee dingen, maar om het vinden van de perfecte balans!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Heb je dat vervelende gevoel dat je iets belangrijks bent vergeten, Tweelingen? Of blijft een ogenschijnlijk onbeduidende herinnering uit het verleden je achtervolgen, zonder dat je begrijpt waarom? Het heeft geen zin om je hier te veel op te focussen. Wat het ook is, je zult het uiteindelijk wel weer herinneren. En zodra je dat doet, zal de betekenis ervan je snel duidelijk worden. Je onderbewuste probeert je iets te vertellen, dus relax en laat de antwoorden op natuurlijke wijze tot je komen!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Als je hebt zitten broeden op het starten van een nieuw creatief project, Kreeft, is vandaag misschien niet de beste dag om ermee te beginnen. Vrienden en familie kunnen je aandacht opeisen en je afleiden van je plannen. Maar maak je geen zorgen, morgen staat er een gloednieuwe dag voor je klaar! Je hebt misschien wat geduld nodig, maar geloof ons, je zult er klaar voor zijn en hebt genoeg energie om aan de slag te gaan!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Hoewel de zaken misschien op rolletjes lopen voor jou, Leeuw, kunnen ingrijpende veranderingen je behoorlijk gestrest maken. Vertragingen bij nieuwe projecten kunnen erg frustrerend zijn. Maar vergeet niet, dit is slechts een hobbel op de weg, geen blijvende trend. Morgen ziet de wereld er vast weer een stuk rooskleuriger uit! Ga vanavond lekker los om wat stoom af te blazen. Je zult merken dat je morgen fris en vol energie aan de dag begint.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Was je van plan om een verre vakantie te plannen, Maagd? Laat je niet ontmoedigen door onverwachte hindernissen die op je pad komen. Het is verleidelijk om de telefoon te pakken en alles te annuleren, maar houd nog even vol! Morgen is een nieuwe dag en alles komt weer op zijn pootjes terecht. Blijf gefocust en neem geen overhaaste beslissingen. Voor je het weet, kijk je weer vol enthousiasme uit naar je reis!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Geldzaken kunnen je vandaag wat somber stemmen, Weegschaal. Maar weet je wat? Het is allemaal tijdelijk! Hoewel het misschien lijkt alsof je nooit door al dat papierwerk heen zult komen, zul je uiteindelijk wel een oplossing vinden. Blijf gefocust en maak stap voor stap de juiste keuzes. Voor je het weet, is die berg van taken verleden tijd en kun je weer vol vertrouwen vooruitkijken. Kop op, en plan alvast een geweldige avond voor jezelf!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Is je geliefde even uit de stad, Schorpioen? Het is helemaal normaal om je dan wat eenzaam en onzeker te voelen. Maar laat je niet meeslepen door allerlei doemscenario’s! Je geliefde heeft het vast ook druk, en voor je het weet zijn jullie weer herenigd. Dus ontspan, zoek iets leuks om te doen en voor je het weet is de tijd voorbij gevlogen!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Je hebt waarschijnlijk weinig zin om vandaag hard aan de slag te gaan, Boogschutter. En dat is helemaal oké! Soms is het belangrijk om even pas op de plaats te maken en te genieten van wat rust. Doe wat routines of klusjes waar je niet te veel bij hoeft na te denken. Of nog beter, trek eropuit voor een gezellige lunch met vriendinnen. Het is belangrijk om wat plezier te maken en jezelf even op te laden!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Liefdeszaken lijken vandaag misschien wat langzamer te verlopen dan je zou willen, Steenbok. Maar maak je geen zorgen, dit is slechts een tijdelijke fase! Beide partijen hebben het nu druk, maar dat betekent niet dat de liefde verdwenen is. Blijf geduldig en vertrouw erop dat alles weer goed komt. Voor je het weet, zijn jullie weer volop samen!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Misschien wacht je op een pakketbezorging, een belangrijk telefoontje of een bezoek van iemand, Waterman. Dit kan vandaag een beetje saai en eentonig voor je zijn. Vind iets om te doen dat je aandacht trekt, zelfs als het alleen maar lezen is of het bingen van een nieuwe serie. Er is geen reden om gewoon te zitten afwachten vandaag!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Heb je het gevoel dat je op intellectueel vlak langzaam maar zeker aan het veranderen bent, Vissen? Dat kan best een beetje ongemakkelijk aanvoelen, maar het is een teken van groei! Het is helemaal oké om af en toe wat weerstand te voelen tegen verandering. Maar onthoud, dit is slechts een tijdelijk gevoel. Gun jezelf vandaag wat rust en ruimte. Morgen ben je weer klaar om de wereld te veroveren!

Beeld: Gossip girl (2021)