News

Cyrano onthult wat er écht is gebeurd in de slaapkamer met Diego

cyrano-diego

In de laatste aflevering van Prince Charming hebben we kunnen genieten van een spannende finale. Diego moest kiezen tussen Cyrano en Joey, maar voordat hij dit deed gingen ze eerst nog met Prince Charming op einddate. En Cyrano onthult nu wat er allemaal in de slaapkamer is gebeurd met Diego.

Prince Charming

Het was voor Diego geen makkelijke klus om uit zoveel mannen de ware te kiezen. Toch wist hij uiteindelijk twee kandidaten over te houden. Dit waren Joey en Cyrano, daar had Diego de beste klik mee, ook op romantisch gebied. Het werd dan ook steeds moeilijker voor Prince Charming om een keuze te maken tussen deze twee knappe mannen.

Als kijker hebben we kunnen genieten van alle dates en romantische momentjes van het afgelopen seizoen, maar helaas kregen we niet altijd alles te zien. Want na een romantisch diner belandden Cyrano en Diego tussen de lakens en werden ze ook knuffelend weer wakker. Maar wat is daar nou eigenlijk allemaal gebeurd?

Achter de schermen

In een interview met RUMAG vertelt Cyrano wat er tijdens deze einddate allemaal achter de schermen is gebeurd. “Het was een superleuke dag. Echt geweldig”, vertelt hij. “Ik heb een hele fijne nacht gehad. Als de camera’s weg zijn kun je over andere zaken praten dan op camera die je niet wilt laten zien en andere dingen doen.”

En natuurlijk willen we ook weten of er nog meer is gebeurd. “Er is wat gevoeld”, laat hij weten. Maar volgens hem is het dan ook alleen daarbij gebleven.

Watch on YouTube

Lees ook:
OMG! Kijkers Echte Meisjes in de Jungle geschokt door plottwist

Mooi avontuur

Cyrano was uiteindelijk niet degene die het hart van Prince Charming heeft veroverd. Toch kijkt hij terug op een mooi avontuur. “Ik ging er eigenlijk blind in zonder verwachtingen”, laat hij weten. “Het was een once in a lifetime experience.”

Beeld: Videoland