Fashion

Super zacht: deze teddy sloffen van Crocs wil je hebben

Sloffen-corcs

Eerder dit seizoen zagen we al de comeback van UGGS, deze heerlijk comfortabele schoenen zitten als wolkjes om onze voeten. Nu komt ook Crocs met nieuwe teddy sloffen waar wij onszelf al helemaal op zien lopen deze koude winterdagen. Op TikTok gaan ze helemaal viraal en wij snappen wel waarom! 

Crocs

Hate it or love it, maar Crocs maken een comeback. Deze fugly schoenen lopen gewoon ontzettend lekker en daar kunnen we nu eenmaal niks aan doen. Wij hadden er toevallig nog een paar thuis liggen ergens verstopt achter in de kast, en vonden het tijd om onze Clogs toch nog een kans te geven. Tenminste, dat was het plan, totdat we op TikTok deze nieuwe Crocs sloffen voorbij zagen komen. Laat die oudere modellen maar achterwege, want dit model vinden wij veel hipper!

Nieuwe teddy sloffen

We hebben het hier over de nieuwe Classic Cozzy Slipper. Het is de perfecte schoen om in huis te dragen met koud weer. Met de Teddy look zien deze Crocs er ook nog eens leuk uit en ze houden je voeten heerlijk warm tijdens de koude winterdagen. Met een antislipzool hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat jij uitglijdt als je weer eens een warme chocomelk over de grond hebt laten vallen. Of, als jij deze sloffen buiten durft te rocken, kan je dat dus ook doen als het glad is. Zoals je gewend bent van Crocs kunnen deze cozy slippers wel tegen een stofje, maar ditmaal zit er wel een trendy teddy stofje om de rubberen schoen gewikkeld. Pas op dus met de regen!

View post on TikTok

Super populair

Wij snappen wel dat deze sloffen als warme broodjes over de toonbank vliegen, aangezien de prijzen zeker goed te doen zijn. Je betaalt namelijk maar € 49,99 voor deze geweldige teddy sloffen. En je hebt ook nog eens keuze qua kleuren. Deze Classic Cozzzy Slippers zijn namelijk in vijf verschillende kleuren te krijgen. Maak je outfit vrolijk met de Pink Clay of de Blue Calcite kleur. Houd jij meer van basic kleuren? Dan kan je beter kiezen voor de Slate gray, Mushroom of de Black kleur.

Wees er wel snel bij, want deze té leuke sloffen zijn erg snel uitverkocht. Is jouw maat er niet meer? Neem dan even een kijkje bij de Black Friday deals. Misschien zit jouw favo Clog daar wel ergens tussen.

Beeld: Crocs