Films & Series

OMG! We gaan de cast van High School Musical terug zien in déze serie

high-school-musical

Fans van High School Musical opgelet! De originele cast zal binnenkort in het nieuwe seizoen van High School Musical: The Musical: The Series verschijnen. De ultieme throwback!

In déze serie zal de originele cast van High School Musical een comeback maken

‘We’re all in this together’

Vierde seizoen

Tijdens een persevenement van Disney, de D23-expo, kondigden de makers en een deel van de cast van de serie het nieuws zelf aan. Er komt een vierde seizoen van de serie en hierin zullen meerdere acteurs en actrices uit de originele films hun gezicht laten zien. Welke personages dit precies zullen zijn is nog niet bekend gemaakt. Het internet staat vol speculaties.

Eerdere comebacks

In eerdere seizoenen van de serie High School Musical: The Musical: The Series maakten Corbin Blue (Chad), KayCee Stroh (Martha) en Lucas Gabreel (Ryan) al een comeback. De comeback van deze personages belooft veel goeds voor het nieuwe seizoen van de serie.

Lees ook:
Zin om naar de bios te gaan? Deze films wil je zeker zien deze maand

Zac Efron en Vanessa Hudgens

We hopen natuurlijk allemaal dat Zac Efron (Troy) en tegenspeelster Vanessa Hudgens (Gabriella) een comeback zullen maken in het nieuwe seizoen. En dat blijkt zomaar eens werkelijkheid te kunnen worden. Beide acteurs zijn na hun afscheid van veertien jaar geleden namelijk teruggekeerd naar de high school.

In een interview met E!, een Amerikaanse entertainment site, vertelt Zac dat hij het geweldig zou vinden om nog een kans te krijgen met het team van HSM te werken. “Mijn hart ligt nog altijd daar. Het zou waanzinnig zijn. Ik hoop dat het gebeurt.” We houden je op de hoogte van de laatste updates over de cast. Voor nu, fingers crossed!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: High School Musical

Must reads 👀