Lifestyle

Wil je hebben: deze cocktailglazen van IKEA voor maar €1,49 per stuk

IKEA-cocktailglazen

Wie droomt er niet van een kast vol met de perfecte cocktailglazen? Ren dan nu naar de IKEA, want zij hebben nu amazing glazen voor slechts €1,49 per stuk. Dit is een betaalbare luxe die niet alleen je drankjes naar een hoger niveau tilt, maar ook die ook je kast opfleurt. Deze glazen zijn een echte must-have om in huis te hebben. 

Cocktailglazen bij IKEA

Laten we het nu even hebben over deze té leuke cocktailglazen. De aesthetic is niet allen leuk, maar ze zijn ook nog eens erg handig en mooi voor het oog. Met deze glazen moet je wel een cocktail avondje houden met je besties. Deze cocktailglazen geven een vleugje klasse in je huis en dit laat jouw cocktails erg professioneel lijken. Amazing en dat voor maar €1,49 per glas. Wij zien ze al shinen op onze cocktail cart. Enne, misschien nog wel belangrijker, deze glazen kunnen in de vaatwasser. Na een gezellige avond hoef je je geen zorgen te maken over lastig schoonmaken; plaats ze gewoon in de vaatwasser en je bent klaar.

View post on TikTok

Blue Lady cocktail

Maar wacht even, een cocktailglas is pas echt compleet met een overheerlijke cocktail. Hier hebben we een TikTok-recept dat je absoluut moet uitproberen: de Blue Lady. Met slechts vier eenvoudige ingrediënten kun je deze cocktail moeiteloos thuis maken en je gasten versteld doen staan.

Begin met het verzamelen van 30 ml Blue Curaçao, 30 ml citroensap, 60 ml gin en een eiwit. Pak je cocktailshaker erbij en mix deze ingrediënten samen. Eerst zonder ijs schudden en vervolgens met een blokje ijs om die heerlijke koude toets toe te voegen. Zeef de mix in je fonkelnieuwe IKEA-glas en voilà, daar is je verrukkelijke Blue Lady-cocktail.

Wil je het nog wat specialer maken? Voeg dan een stukje fruit toe aan de zijkant van het glas voor de perfecte finishing touch. Het is zo simpel, maar geloof ons, deze cocktail laat een onvergetelijke indruk achter.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @daisybirchalll