Fashion

Trend-alert! Chunky shoes is dé schoenentrend van 2023

chunky-shoes

80 's en 90 's fashion fans, opgelet: chunky shoes zijn weer helemaal terug! In de jaren 80 maakten we er voor het eerst kennis mee, maar ze zijn nu weer terug. En ze zijn chunkier dan ooit. We are obsessed!

Chunky shoes

De afgelopen tijd zien we de chunky sneakers steeds vaker weer voorbij komen. Maar niet alleen sneakers doen mee aan deze nieuwe trend, ook sandalen, loafers én boots doen dit keer mee. En wij vertellen je hoe je deze chunky shoes het beste kunt stylen.

Sandalen

Deze zomer nemen we afscheid van de basic flipflops en verwelkomen we de chunky sandals. Het ziet er misschien wat oncomfortabel uit, maar niets is minder waar. Ze lopen juist heel fijn! Perfect om mee te nemen op vakantie, dus!

Loafers

Een andere manier om de chunky look te rocken, is door loafers aan te schaffen. Deze schoenen maken je een stuk langer én zijn makkelijk te stylen. Je kan ze aan naar nette gelegenheden, werk, school of gewoon onder een casual outfit. Wij zijn obsessed!

Platform boots

Ben jij ook helemaal obsessed met de 90 ‘s fashion? Dan móét je platform boots kopen. Deze chunky boots zijn weer helemaal in en wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Hoewel je ze waarschijnlijk wel eerst even moet inlopen, is het het helemaal waard.

Mary Janes

Je kent ze vast nog wel van vroeger: de classic Mary Janes. Het zijn de onwijs schattige, platte schoenen die in de early 2000 ‘s helemaal in waren. Heb je ze nog niet in je kast liggen? Dan is het tijd om even te gaan shoppen, want deze schoenen zijn onmisbaar deze zomer!

Combat boots

Ben je op zoek naar iets stoerdere schoenen voor dit jaar? Dan zijn combat boots the way to go. Het is de Dr. Martens-stijl die al een aantal jaar helemaal in is. Dikke kans dus dat je deze schoenen al in je kast hebt liggen.

Lees ook
Travel-alert! Dit is dé reistrend van 2023

Chunky sneakers

Van deze zul je er vast wel al een paar in je kast hebben liggen. De chunky sneakers. De laatste tijd dragen we steeds minder smalle sneakers en kiezen we vaker voor de grovere variant. Deze schoenen kan je iedere dag aan en zijn heel makkelijk te combineren. Tijd om in te slaan!

Beeld: Pinterest