Food

Avocado lovers opgelet! Deze chocoladereep met avocado wil je proeven!

chocoladereep-avocado

Ben jij ook zo gek op chocola? Kun je er simpelweg geen genoeg van krijgen? Heerlijk is het om ‘s avonds met een reep chocola, naar series als bijvoorbeeld Love Island te kijken. Tegenwoordig kun je chocola in allerlei smaken in de supermarkt vinden. Zo ook eentje met avocado. 

Chocoladereep met avocado

Voor de meeste mensen blijven repen met hazelnoten toch wel echt een favourite. Als je die een beetje zat geworden bent, dan ga je blij worden met dit nieuws!

Compartés Chocolatiers

Compartés Chocolatiers brengt een chocolade reep uit met witte chocolade, extra avocado en stukjes tortilla chips. Yum! De avocado zorgt ervoor dat de chocolade een romige smaak krijgt. De tortilla chips geven de reep een crunchy bite. Om in het thema te blijven, zijn obviously gebakken in avocado olie.  Dat klinkt toch superlekker? Comartés heeft al eens eerder een reep met avocado uitgebracht en deze was al binnen een paar minuten uitverkocht.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Omg: met deze hack blijven je avocado’s wekenlang goed

Prijskaartje

Mocht je deze yummy reep willen uitproberen, dan kost dat wel wat! Deze babe van een reep heeft de verkoopprijs van maar liefst 10 dollar. Dan heb je ook wel meteen jouw trusty avocado en chocolade bij elkaar verwerkt tot een goddelijke reep.

Beeld: pinterest