Series & Films

Dit is de nieuwe voice-over van Love Island Nederland 2020

Previously on Love Island... Het nieuwe Love Island seizoen is weer begonnen. Heb jij de eerste aflevering al gezien? Opvallend was de nieuwe voice-over stem. Heb jij kunnen raden welke BN'er de voice-over is? 

Sander Lantinga nieuwe Love Island Nederland voice-over

Het zou goed kunnen dat de voice-over stem jouw gister erg bekend voor kwam. De stem wordt namelijk ingesproken door niemand minder dan Sander Lantinga, ook wel bekend van het radio programma de Coen Sander Show op Radio 538. Sander vervangt dit seizoen Kaj van der Ree en is hiermee de derde voice over van de Nederlandse Love Island. Ook Rinie van Elzen heeft kort het programma ingesproken, maar werd al gauw vervangen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Sander Lantinga (@sanderlantinga) op

Nieuwe Love Island villa 

Niet alleen Sander Lantinga is nieuw, maar ook de villa. De islanders wonen in een gloednieuwe villa, waarvan de inrichting erg lijkt op de vorige. Ben jij benieuwd hoe het de Islanders verder vergaat? Kijk dan vanavond om 21.30 uur naar de tweede aflevering op Videoland of op televisie. 

Heb jij het eerste Nederlandse Love Island seizoen gekeken? Matty en Kelly leken uitelkaar te zijn, maar niets is minder waar. Lees hier Kelly haar uitleg over haar relatie. 

Bron: Cosmopolitan | Beeld:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved