Celebs

Chantal Janzen vertelt openhartig over bedrog: ‘Partner ging vreemd’

chantal janzen

De getalenteerde Chantal Janzen is actrice, zangeres, presentatrice en heeft ook nog eens haar eigen magazine. Deze maand kaart zij het onderwerp vreemdgaan aan in haar blad &C. Helaas kan de blondine er zelf ook over mee praten, want zij is in het verleden meerdere keer bedrogen door een van haar partners.

Chantal Janzen

Chantal Janzen is al jaren helemaal in love met haar liefde Marco Geeratz. Het koppel viert volgend jaar hun 10-jarig huwelijk en hebben inmiddels ook twee prachtige zoontjes samen. Maar het liefdesleven van Chantal ging niet altijd even soepel. Zij vertelt namelijk openhartig in het nieuwe blad van &C dat haar ex haar meerdere keren bedrogen heeft.

Bedrog

Chantal vertelt openhartig over een van haar eerste partners die haar in het verleden veel pijn heeft gedaan. “Diep in je hart voel je wat er aan de hand is”, schrijft Chantal. “Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde.” De presentatrice vertelt dat zij als ze thuiskwam direct naar de prullenbak liep. “Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen.” Vervolgens vond er een grote ruzie plaats, maar werd de relatie niet meteen beëindigd. “Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit”, aldus Chantal.

Lees ook: 
OMG! De Australische MAFS krijgt een nieuw bijzonder onderdeel

Maar wie is de mysterieuze ex-partner? Helaas weten wij niet over welke ex Chantal het heeft. We weten ieder geval wel dat het verhaal niet over haar huidige partner Marco Geeratz gaat. Chantal heeft voor haar huidige relatie nog wel een relatie gehad met presentator Johnny de Mol en nog een aantal andere verhoudingen. Het is dus niet duidelijk over wie het verhaal gaat, maar de presentatrice is op dit moment gelukkig in de liefde. And that’s all that matters. 

Beeld: Instagram: @chantaljanzen.official

Must reads 👀