Food

Hou je niet van kokos? Er bestaat nu doos Celebrations zónder Bounty

celebrations-doos-zonder-bounty

Laten we eerlijk zijn, wanneer we een doos Celebrations voor ons hebben, vissen we de Bounty er altijd uit. Veel mensen, waaronder wij, vinden de smaak van kokos gewoon niet lekker. Maar we hebben goed nieuws: Celebrations heeft namelijk een doos zonder Bounty uitgebracht!

Chocolade met kokos

We weten allemaal dat de Bounty bij veel mensen hun minst favoriete chocolaatje is in de Celebrations doos en dat ze eigenlijk wel zonder kunnen. Niet alleen wij denken er zo over, maar ook onze Britse buurtjes. Volgens fabrikant Mars Wrigley is de haat voor Bounty in Groot-Brittannië zelfs zo groot, dat zo’n veertig procent de kokoschocolade niet lust. Bijna de helft van het land dus!

Maar dat is nog niet alles, deze conclusie komt namelijk niet geheel als een verrassing. Vorig jaar mochten de Britse klanten alle chocolaatjes die ze niet hadden opgegeten, terugbrengen na de feestdagen. En wat bleek? Het overgrote deel van de teruggebrachte Celebrations, waren Bounty’s!

“Strontchagrijnig”

En het wordt nóg erger. Dezelfde fabrikant heeft 2.000 mensen een enquête voorgeschoteld, om hun mening te vragen. Uit deze enquête bleek dat zo’n achttien procent van de klanten strontchagrijnig wordt wanneer er alleen nog maar Bounty’s over zijn! Sterker nog, volgens 58% van de mensen zou dit zelfs leiden tot een familieruzie. Insane! Verder bleek dat de Bounty vooral geliefd is onder ouderen.

Lees ook
Het is bewezen! Chocolade verhoogt je productiviteit op de werkvloer

Doos Celebrations zonder Bounty

Tja, je weet wat ze zeggen: de klant is koning. Nu het bijna kerst is slaan ontzettend veel mensen dozen Celebrations in, die ze het liefst zonder Bounty zouden hebben. En hun Christmas wish komt uit: in veertig verschillende Tesco-supermarkten in Groot-Brittannië worden nu dozen Celebrations zonder Bounty verkocht! Maar geen paniek: de leegte die hierdoor ontstaat, wordt gevuld door extra Mars, Snickers, Milky Ways, Galaxy’s en Maltesers. Houd jij nou wel van een lekker kokoschocolaatje? Dan heb je geluk: voorlopig wordt er nog geen Celebrations doos zonder Bounty’s in Nederland verkocht.

Bron: RTL Nieuws