Celebs

Cas Hooijer is zoenend gespot met déze Bachelor-deelneemster

Nicoline
cas-hooijer

Love Island-winnaar Cas Hooijer ging samen met Jotti Verbruggen naar huis, maar afgelopen november liep die relatie toch stuk. Sindsdien hoorden we weinig van hem, tot nu! Cas is namelijk zoenend gespot met een deelneemster van de Bachelor. OMG!

Cas Hooijer

Hoewel Jotti Verbruggen en Cas Hooijer dolgelukkig de Love Island-villa verlieten, zijn ze inmiddels uit elkaar. “Ik ben niet netjes geweest”, gaf Cas toe. Verschillende juicekanalen onthulden destijds dat Cas vreemd zou zijn gegaan. Jotti laat daarop weten een punt achter de relatie te willen zetten. Cas zei zelf dat “vreemdgaan niet aan de orde” was, maar hij heeft inderdaad naar eigen zeggen niet genoeg laten zien hoe gek hij op haar is. “Daarin zijn die berichten gewoon de druppel geweest.” De berichten, a.k.a. de geopenbaarde, flirterige gesprekken die hij met andere vrouwen voerden.

Lees ook:
Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten

Zoenend gespot

Juicekanaal RealityFBI deelt dat Cas en Bachelor-deelneemster Yaël Isabelle zoenend zijn gespot. Zo zegt een bron: “Ik zag gisteravond Cas van Love Island met Yaël van de Bachelor bij Palladium op date en zoenen.” Yaël kunnen we natuurlijk kennen van het seizoen waarin ze het hart van Thomas van der Vlugt probeerde te veroveren. Aangezien dat niet was gelukt en Merel er met de laatste roos vandoor ging, was het toch tijd om door te gaan. Enne, dat deed ze, met Cas Hooijer zo te zien. RealityFBI eindigt het bericht met: “Zo te zien hadden Cas Hooijer en Yaël Isabelle een gezellige avond.”

Beeld: Videoland