News

Oh no: Love Island-Cas Hooijer belandt in het ziekenhuis

cas-hooijer-ziekenhuis

Onlangs waren Cas Hooijer en Esmee Cox nog aan het genieten van een vakantie op Ibiza. Alleen mocht het nagenieten helaas niet lang duren, want Cas is in Nederland opgenomen in het ziekenhuis. In zijn Instagram Stories legt hij uit wat er is gebeurd.

Cas Hooijer

Esmee deelt in haar Instagram Stories het slechte nieuws dat Cas opgenomen moest worden opgenomen in het ziekenhuis. “Slecht nieuws voor m’n schat”, schrijft ze bij de foto van Cas in een ziekenhuisbed. “Cas heeft de afgelopen dagen veel buikpijn gehad, hoge koorts en kon niks eten.” In eerste instantie dachten ze dat het zou gaan om een griepje, maar dat was dus niet het geval. “Zijn blindedarm is geknapt”, legt Esmee uit. “Hij wordt nu geopereerd en zal in het ziekenhuis moeten blijven.”

Lees ook:
Cynthia over Ex on the Beach: ‘Zat niet lekker in m’n vel’

Update vanuit het ziekenhuis

Inmiddels heeft Cas zelf ook van zich laten horen op Instagram. In zijn Stories deelt hij dat de operatie goed is gegaan. “Prima nachtje gehad”, deelt hij met zijn volgers. “Vandaag heb ik weer wat tests in het ziekenhuis, omdat de artsen tijdens de operatie zagen dat er ook iets niet helemaal goed is met mijn dunne darm”, schrijft hij verder nog bij de foto. “Het is wat. Van even onschuldig naar de huisarts, naar belanden op de spoed.”

De realityster krijgt op Instagram veel lieve berichtjes en daarvoor wil hij iedereen nog even bedanken. Vooral zijn lieve vriendin Esmee. “Ze is tot diep in de nacht in het ziekenhuis geweest. Ze mocht niet blijven slapen, wat Esmee heel lastig vond. Ik hou zo veel van je schatje.” Wij wensen Cas veel beterschap de komende tijd.