News

Carolien (B&B Vol Liefde) vertelt openhartig over moeilijke periode

carolien-bb-vol-liefde

In het laatste seizoen van B&B Vol Liefde hebben we kunnen zien hoe Carolien op bezoek ging bij Bram in Zweden. Ze hoopte daar de ware liefde te vinden, maar nadat de twee een tijdje gedate hebben, bleef de liefde toch uit. Nu vertelt Carolien in een interview hoe ze deze periode heeft ervaren.

Carolien in B&B Vol Liefde

Carolien ging langs in Zweden bij de B&B van Bram. Ze hoopte dat ze daar de liefde zou vinden van B&B-eigenaar Bram. De twee leken het even heel gezellig te hebben samen, want Bram had zelfs voor Carolien gekozen en Anna naar huis gestuurd, maar helaas bleek er toch geen liefde op te bloeien.

In de reünieaflevering van het programma kregen we te horen dat Bram toch niet helemaal verliefd was op Carolien. En dat was voor de kandidate van het programma een bittere pil. Ze heeft het namelijk niet aan zien komen en heeft er ook veel verdriet om gehad, vooral omdat hij zo snel in love was met iemand anders.

Nieuwe lover van Bram

Inmiddels is het ook alweer een tijdje bekend dat Bram dus een nieuwe lover heeft en dit is ook geen onbekende. Ze deed namelijk ook mee aan het programma B&B Vol Liefde, maar dan voor Joy. Er bloeide helaas ook niets op tussen Esra en Joy, maar uiteindelijk klikt het wel heel goed met bram. Inmiddels wonen de twee tortelduifjes zelfs al samen in Zweden.

Hoe gaat het nu met Carolien?

De reünieaflevering van B&B Vol Liefde is niet de enige reünie geweest. Onlangs zijn een aantal B&B-kandidaten, ook uit eerdere seizoenen, samengekomen om te praten over hun ervaringen en vooral heel veel lol te hebben. Het was Dave, hij deed mee in het tweede seizoen van het programma, die deze reünie heeft georganiseerd. Ook Carolien was daar aanwezig en ze vertelt in een interview RTL Boulevard hoe het nu met haar gaat, na de break-up.

View post on Instagram
 

Ze laat weten dat ze geen contact meer heeft met Bram en dat ze daar ook geen behoefte meer aan heeft. “Ik heb best wel liefdesverdriet gehad”, legt ze uit. “Het gaat gelukkig nu wel een stuk beter, maar ik ben nog helemaal niet toe aan een nieuwe liefde nu.”

Nieuwe dingen duidelijk

En dit is niet het enige wat duidelijk is geworden tijdens deze B&B Vol Liefde-reünie. Want ook Piet, die vorig seizoen heeft meegedaan aan het programma, heeft een nieuwe lover. En ook zij komt ons bekend voor, want ze heeft meegedaan aan Boer Zoekt Vrouw. En nu gaan deze twee tortelduifjes samen meedoen aan ‘Ik vertrek’. So cute!

Beeld: RTL