News

B&B Vol Liefde Bram over Carolien geruchten: “Dit is dus niet waar”

B&B-vol-liefde-geruchten

Ben jij ook zo'n fan van B&B Vol Liefde? Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van de avonturen van onze favoriete B&B-eigenaren. Enne, guess what? We hebben juicy nieuws voor je! Bram heeft gereageerd op de geruchten over hem en Carolien. Benieuwd wat hij te zeggen heeft? Op Instagram deelt hij zijn kant van het verhaal.

B&B Vol Liefde

Bij het populaire programma B&B Vol Liefde draait het allemaal om liefde en avontuur. Het afgelopen seizoen was een groot succes, met een nominatie voor een Gouden Televizier Ring en een aantal onverwachte liefdeskoppels. Een van die verrassende koppeltjes is Bram en Esra. Na de reünie aflevering kwamen de twee naar buiten met goed nieuws: Esra en Bram zijn een stel!

Maarre, tijdens de reünie kregen we ook wat meer inzicht in de situatie omtrent Bram en Carolien. Want het was Carolien die aan het einde van het seizoen het hart van Bram had weten te veroveren. Toch was er duidelijk een einde gekomen aan het liefdesavontuur van de twee. Tijdens de reünie kwam Carolien namelijk met een verrassende onthulling: ze heeft geen contact meer met Bram, de Zweedse B&B-houder. “Geen behoefte aan hoor”, voegde ze eraan toe. Wat is er eigenlijk gebeurd tussen dit koppel? Yvonne, deelt op haar Instagram-account de insights die zij via haar spionnen te weten is gekomen. Er zijn namelijk een aantal dingen niet helemaal soepel verlopen tussen Carolien en Bram.

Appje gestuurd

Volgens Yvonne hadden Bram en Carolien al afgesproken dat Carolien haar leven in Nederland achter zich zou laten en voor een langere periode het avontuur in Zweden zou aangaan met de B&B-eigenaar. Zelfs haar baan had ze al opgezegd en met ingepakte koffers was ze klaar om haar nieuwe liefde in het buitenland op te zoeken. Maarre, op de dag dat de eerste aflevering van het programma online kwam, zou Carolien een appje hebben gekregen van Bram waarin hij liet weten dat ze in Nederland kon blijven, wat?!

Bram ontkent

Natuurlijk reageert Bram nu via zijn eigen Instagram-account op deze geruchten van Yvonne. “Dit is dus niet waar”, schrijft Bram over een screenshot van de roddel uit Yvonne’s Stories. “Ik heb het niet laten weten over een appje, we hebben gebeld”, aldus Bram. “Als ze ontslag heeft genomen, is dat zonder mijn weten geweest. Ze had tijdelijk verlof, en er was sprake van thuiswerken vanuit Zweden. Ook stond ze niet klaar om te emigreren, maar er was sprake van een proef periode, proef wonen, zoals ook meerdere keren gezegd”, schrijft Bram. “Totaal verzonnen dus”, sluit Bram zijn Instagram post af. Inmiddels heeft Bram al ‘proef’ samengewoond met B&B Vol Liefde-Esra en lijkt het helemaal goed te zitten tussen de twee. Esra is voor familiezaken even in Nederland, maar het koppel kan niet wachten om elkaar weer te zien.

Beeld: b&b vol liefde