Love

Déze vier date ideeën zijn mega leuk én ook nog eens budgetproof

budget-proof-date-ideeën

We hebben allemaal wel gemerkt dat alles wat duurder is geworden. Het is dan ook helemaal niet gek als jij en je lover momenteel even wat minder aan dates te besteden hebben. Daarom hebben wij vier mega leuke én budget proof date ideeën op een rijtje gezet!

Budget proof date ideeën

Hoewel iedereen het heerlijk vindt om op allerlei leuke dates te gaan met zijn/haar lover, is daar soms niet altijd budget voor. Al helemaal niet in deze tijden waarin alle prijzen enorm zijn gestegen! Maar gelukkig zijn er meer dan genoeg ideeën die je ook on a budget uit kan voeren. En die zijn echt niet minder leuk!

1. Wandeldate

Als jullie dé kans willen pakken om elkaar nog beter te leren kennen, zijn wandeldates the way to go. Hoe goed jullie elkaar denken te kennen, er zullen áltijd verassende gesprekken ontstaan als jullie maar lang genoeg gaan wandelen. Spice it up door de date af te sluiten met een romantische picknick en jullie hebben een geslaagde dag achter de rug!

2. Movie night with a twist

Het klinkt eerst misschien een beetje gek, maar het is hét recept voor een romantische avond: een tent gemaakt van dekens bouwen om hier vervolgens een film onder te kijken. Pak er jullie favo drankjes en wat lekkere snacks bij en jullie avond kan niet meer stuk.

3. Ga naar een galerie

Zijn jij en je lover meer fan van kunst dates? Dan baal je er vast van dat museumkaartjes zo duur kunnen zijn. Voor jullie kan het dus een mega leuk idee zijn om een galerie te bezoeken! De toegang is hier gratis én jullie kunnen zo lang naar kunstwerken kijken als jullie willen.

Lees ook
Yes! Dit is waarom dubbeldaten met je bestie zo goed voor je is

4. Pasta date

Houden jij en jouw partner – net als wij – mega veel van Italiaans eten? Met name een enorm bord vol pasta met een goed glas wijn erbij? Doe dan een avondje alsof jullie in een Italiaans restaurant zijn ;). Zet romantische muziek op, steek kaarsjes aan en geniet van jullie heerlijke pasta.

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest: @21kollektiv