Food

Cheers! Bromosa wordt hét nieuwe zomerdrankje van 2023

bromosa-zomerdrankje

We kennen allemaal de populaire Mimosa wel, maar ken je deze versie ook? De Bromosa wordt hét zomerdrankje van 2023!

Zomerdrankje

Dit is een cocktail voor alle bierliefhebbers onder ons! Hoewel de ‘bro’ in Bromosa staat voor jongens, zijn wij van mening dat iedereen moet drinken wat diegene lekker vindt! Dus girls, gather around! Wij hebben een heel bijzonder recept gevonden, waarvan je nooit zult geloven dat het lekker is, totdat je het zelf proeft! Iedereen is wel bekend met de populaire cocktail, Mimosa. Dit is een (soort) variant daarvan. Wij denken dat de Bromosa hét zomerdrankje van 2023 zal worden!

Lees ook:
Dit is het recept voor een heerlijke Bailey Tiramisu cocktail

De Bromosa

Het drankje is super easy te maken, maar het zal je waarschijnlijk niet direct overhalen om het zelf te proberen. De Bromosa is namelijk een cocktail gemaakt van bier, wodka en jus d’orange. Eigenlijk alleen het derde ingrediënt is hetzelfde als in een Mimosa, maar Bromosa klinkt wel leuk 😉

Je hebt verder geen cocktailshaker of andere tierlantijntjes nodig, alleen deze drie ingrediënten. Als we het internet mogen geloven, maken de verhoudingen ook niet zoveel uit. Super makkelijk als je een zondagsbrunch voor je vriendinnen organiseert! Je schenkt een scheut van je favoriete bier in een glas, gooit hier een shot wodka bij en topt het af met sinaasappelsap zónder pulp. Ga jij deze cocktail ook proberen?

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest