Love

Break-up! Deze koppels hebben 2022 niet overleefd

break-up koppels 2022

Met de drukte van de feestdagen en het dichterbij komen van een nieuw jaar vergeten we soms stil te staan bij alle mooie, heftige en verdrietige gebeurtenissen van de afgelopen periode. Zo zijn er veel positieve dingen gebeurd, maar helaas voor deze stelletjes ook minder leuke dingen. Dit zijn de koppels die 2022 niet hebben overleefd. 

1. Jotti en Cas

De relatie tussen Love Island-winnaars Jotti Verbruggen en Cas Hooijer kwam in november definitief tot een einde. Dit bevestigde Cas nadat er een hoop geruchten naar buiten kwamen. Verschillende juicekanalen onthulden namelijk dat Cas vreemd zou zijn gegaan, waarop Jotti toen liet weten een punt te hebben gezet achter hun relatie. Eerst gaf hij het niet toe, maar later zei Cas: “Ik ben niet netjes geweest en heb niet daadwerkelijk laten zien hoe gek ik op haar ben.” Hij doelt op zijn flirterige gesprekken met andere vrouwen. Tja, over en uit dus tussen die twee.

View post on Instagram
 

2. Jamie Vaes en Lil Kleine

Begin 2022 beëindigde realityster Jamie Vaes haar relatie met Lil Kleine. In februari lekten er namelijk beelden uit waarop te zien was hoe de rapper het hoofd van Jamie tussen een autodeur klemde. Later deed ze aangifte voor deze mishandeling. Het onderzoek loopt nog en de twee zullen elkaar nog een paar keer onder ogen moeten komen in de rechtszaak. Daarnaast hebben ze ook een zoontje samen, Lío. Lastige situatie voor de twee, dus!

View post on Instagram
 

3. Daisy Piras en Luca Borsato

Eerder dit jaar werden er geruchten verspreid over Luca Borsato. Hij zou namelijk nog veel contact hebben met andere dames. Er werden zelfs screenshots gedeeld waarin Daisy niet echt verbaasd leek dat dit gebeurde. Toch was het wel de druppel, aangezien ze vrij snel na de geruchten besloten hebben om verder te gaan als ‘vrienden’. Hun relatie heeft een jaartje geduurd.

View post on Instagram
 

4. Jutta Leerdam en Koen Verweij

In augustus van 2022 ging het schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij na vijf jaar uit elkaar, maar gelukkig op een vredige manier. Jutta schreef: “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.” Ook Koen liet van zich horen: “Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ze is een prachtige powervrouw en zal altijd van Jut blijven houden.”

View post on Instagram
 

5. Gio en Jade Anna

De geruchten gingen al een paar maanden rond, maar begin deze maand was het echt zo ver. Het bekende YouTube-koppel Gio Latooy en Jade Anna lieten weten dat ze dan nu echt uit elkaar zijn. Dit deden ze middels een reeks lieve foto’s en de ‘Het is uit’ vlog van Gio op zijn YouTube kanaal. In deze vlog gaven ze samen meer toelichting over de break-up. “We waren zoveel samen. Wat na een bepaalde tijd best wel ongezond werd, omdat we zo in elkaar leven verwikkeld waren”, legt de geëmotioneerde Jade uit aan haar volgers. “De spanning was compleet verdwenen”, zegt Gio vervolgens. “We nemen die tijd die nodig is om alles een plekje te geven en hopen dat jullie dat ons ook willen geven”, aldus Gio.

Watch on YouTube

6. Thomas en Merel

De praktijk leert dat datingprogramma’s helaas een stuk minder succesvol zijn dan we hopen, maar het neemt niet weg dat het voor verschillende koppels succesverhalen heeft opgeleverd. Helaas was dit voor Bachelor Thomas van der Vlugt en winnares Merel Beks niet het geval. Hoewel hun avontuur zo mooi eindigde, leek dat voor Thomas niet genoeg te zijn. Video’s van een zoenende Thomas werden overal verspreid en helaas voor Merel was zij niet de dame die gezoend werd. Het einde van hun love story.

Watch on YouTube

Lees ook:
Zien! Dít zijn de mooiste kerstreclames van 2022

7. Jaydi en Ricky

In het programma Temptation Island konden we zien hoe Sonny zijn geliefde Jaydi Dubois verloor aan Ricky Lukassen. Zij gingen er samen vandoor en waren happier than ever. De break-up die dit jaar plaatsvond kwam daarom voor velen, gezien de schattige posts met elkaar, enigszins onverwacht. “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beiden besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen”, schreef Jaydi op haar Instagram. Tijdens Eating with my Ex vertelde Ricky zijn ex Jaydi erg te missen, maar Jaydi kon dat niet beamen. Zij vond het beter zo.

Watch on YouTube