News

Nieuws uit Zweden: hoe gaat het met Bram en Esra van B&B Vol Liefde?

bram-en-esra-B&B-vol-liefde

We konden allemaal meegenieten van het liefdesavontuur van B&B-eigenaar Bram uit Zweden. In het datingprogramma B&B Vol Liefde ging hij op zoek naar de ware liefde. Enne, hoewel hij de liefde niet vond bij de kandidaten die afreisden naar zijn boerderij, is de vonk wel overgeslagen bij een andere deelneemster. Kort na de reünie van het programma maakten Esra en Bram bekend dat zij nu een setje zijn! Op Instagram deelt Esra in een vragenrondje nu meer met ons over het leven in Zweden op de boerderij én met Bram.

Bram en Esra in B&B Vol Liefde

Het was niet Bram voor wie B&B-deelneemster Esra zich had opgegeven om mee te doen aan het datingprogramma. Ondanks dat Esra oorspronkelijk naar Spanje ging voor Joy, maar bij hen de vonk niet oversloeg, heeft Esra toch haar grote liefde overgehouden aan het programma. Na de reünie aflevering ontmoette zij namelijk Bram, de Zweedse B&B eigenaar. “We hebben elkaar leren kennen na de reünie en een week later zat ik in Zweden voor een weekje”, deelt Esra op Instagram.

Destijds plaatste het koppel gezamenlijk een video op Instagram, met de caption “Het hoge woord is eruit! Er werd in de afgelopen weken een hoop gespeculeerd in media land. Nu kan ik toch wel echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar.” Wij zijn heel benieuwd hoe het nu met het stel gaat en of de twee nog steeds zo in love zijn met elkaar.

Niet altijd even makkelijk

Inmiddels wonen de twee samen in Zweden op de boerderij van Bram. Maar dat is niet altijd even makkelijk voor Esra. “Afgelopen week had ik het voor het eerst echt moeilijk met het nog niet echt hebben van close vrienden hier”, deelt ze tijdens een vragenrondje in haar stories op Instagram. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want het is best een grote stap zo’n verhuizing naar een ander land. Gelukkig heeft Esra voor de rest haar plekje op de boerderij helemaal gevonden en vermaakt ze zich prima, zo vertelt ze “Ik help mee op de boerderij/B&B en werk er naast ook voor mijzelf”.

Love is in the air

Op de vraag die veruit het meest gesteld werd (duh!) – hoe het nu gaat tussen Bram en Esra – antwoordt ze “Het gaat super goed tussen ons!” Yay! Wij zijn erg blij om dat te horen. Enne, of Esra blij is met dit leven? “Zeker weten! Ik kan mijn eigen ding doen heerlijk buiten in de natuur en omringt door dieren en mijn liefde.”

Beeld: instagram @esradekker