News

Bram bevestigt relatie met andere B&B Vol Liefde-deelnemer

bram b&b vol liefde

Op Instagram heeft B&B-eigenaar Bram, die we natuurlijk allemaal kennen van B&B Vol Liefde, zojuist bekendgemaakt op wie hij verliefd is. Dit gaat om een andere deelnemer van het populaire programma. "Het hoge woord is eruit", schrijft hij op zijn socials.

Bram in B&B Vol Liefde

Er is de afgelopen paar dagen enorm veel gespeculeerd over het liefdesleven van de Zweedse B&B-eigenaar. In de reünie-aflevering van het populaire programma kregen we te zien hoe het verhaal afliep tussen B&B-eigenaar Bram en Carolien. En helaas was dat niet het einde waar we op hadden gehoopt. De twee hebben na de opnames nog wat tijd doorgebracht met elkaar, maar de liefde bleef uiteindelijk uit. Waarom? Bram was niet verliefd en wilde Carolien daarom niet naar Zweden laten komen.

Inmiddels heeft Carolien ook gereageerd op de break-up met Bram en deze had ze niet zien aankomen. “Ik heb het er echt wel moeilijk mee gehad”, laat ze weten in een interview met RTL Boulevard. “Ik had niet verwacht dat hij het op dat moment zou uitmaken. Dat is natuurlijk niet leuk, want je zit dan alleen, je kunt elkaar niet echt in de ogen aankijken.”

Reünie-afleveringen

En toen hadden we ook nog het moment in de reünieaflevering toen Anna ineens heel emotioneel werd. Zouden ze dan toch bij elkaar zijn? Daar heeft Bram nu antwoord op gegeven. “Anna is gewoon heel erg in contact met haar emoties”, liet de B&B-eigenaar weten in een interview met RTL Boulevard. Maar volgens Bram betekende dat niet per se dat ze verdrietig was. “Het zorgde ervoor dat ze het keuzemoment opnieuw intens beleefde”, legde hij uit.

Inmiddels heeft de B&B-eigenaar in een YouTube-video op zijn kanaal uitgelegd dat hij geen relatie heeft met Anna en ze gewoon vrienden zijn. Maar hij zou wel verliefd zijn op iemand anders. “Degene waar het over gaat, laat ik nog even achterwege. Er komt superveel op je af en ik merk dat het voor de persoon in kwestie nogal heftig is”, vertelt Bram dus ook. Deze nieuwe lover komt eind september voor een langere tijd naar Zweden toe. En ze heeft zelfs ontslag genomen van haar werk om samen met Bram te kunnen zijn. Hoe lief! Ook vertelt Bram dat hij gelukkig van haar wordt en zij ook van hem. Het wordt dus al vlug serieus tussen deze twee tortelduifjes.

Verliefd op Esra

En nu is het hoge woord er dus uit. Bram van B&B Vol Liefde is verliefd op Esra. Zij heeft zich in het programma aangemeld voor Joy in Spanje, maar de liefde bleef uit. Maar nu hebben ze beiden na de opnames toch de liefde gevonden bij elkaar. “Het hoge woord is eruit”, schrijft hij op Instagram bij een filmpje waar we zien dat de twee het erg leuk hebben met elkaar. “Er werd in de afgelopen weken een hele hoop gespeculeerd in media land nu kan ik toch wel echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar.”

View post on Instagram
 

Beeld: B&B Vol Liefde