Lifestyle

OMG! Dit zijn de heftigste dingen die boyfriends na een break-up hebben gedaan

break-up

Een break-up is altijd even pijnlijk, maar deze boyfriends sloegen helemaal door nadat hun partner een einde maakte aan de relatie. Wij hebben de drie heftigste verhalen voor jou op een rijtje gezet!

Deze boyfriend ging stalken na de break-up

Niemand wordt blij van een stalker een zeker niet als jou ex-boyfriend de stalker is. Nadat deze boy het namelijk met zijn girlfriend uitmaakte, besloot hij haar de hele dag door berichtjes te sturen zoals hij ook deed in de relatie. Dit werd met de dag erger en erger totdat hij ook weer iedere dag wilde afspreken. Oh my gosh, girls! Wij zijn al niet zo gek op een vriendin die de hele dag nutteloze berichtjes stuurt, laat staan als het je irritante ex is. Hier zit maar een oplossing op blokkeren met die handel!

Boyfriend pleegde zelfmoord na de break-up

Als je uit elkaar gaat kan dit voor beide een heftig en depressief moment zijn. Zo ook voor dit koppel, want nadat deze girl de relatie met haar vriendje verbrak besloot hij dat zelfdoding voor hem nog de enige optie was. Hierdoor vindt dit meisje zichzelf de schuldige, maar dat is natuurlijk echt niet zo! Aangezien deze girl alleen haar gevoel uitsprak. Mocht je een keer een vergelijkbare situatie meemaken vergeet dan niet dat het absoluut niet jouw schuld is dat iemand zelfmoord pleegt.

In dit soort situaties is het goed om met iemand te praten en denk jij aan zelfmoord? Dan zijn er een heleboel instanties die je kunnen helpen. Ga naar 113.nl of bel 0900-0113. Je bent niet alleen!

Lees ook
Met deze tips kom je het snelst over jouw break-up heen

Boyfriend versierde zusje na de break-up

En we sluiten af met het heftigste verhaal, want deze boy was echt toxic tijdens en na de relatie met zijn girlfriend. Zo had dit stel tijdens de relatie wel eens de nodige ruzies en als dit dan het geval was kwam de boy niet met tegenargumenten, maar vond hij dat zijn girlfriend wel eens wat liever voor hem mocht zijn. Aangezien hij naar eigen zeggen ongeneeslijk ziek was. Nadat zijn vriendin het eindelijk durfde uit te maken werd hij erger en erger. Zo fakede hij meerdere zelfmoordpogingen in de hoop dat zij bij hem terug zou komen en toen hij erachter kwam dat het echt geen nut meer had. Deed hij een poging haar zusje te versieren. Wat zijn ex-girlfriend aan deze relatie heeft overgehouden? Een tienjarige drugsverslaving… dus ladies kies je partners goed uit, want je weet nooit wat je aan de haak haalt!

Bron: Reddit.comBeeld: Pinterest