News

Deze boer uit Boer Zoekt Vrouw heeft minste brieven ooit gekregen

boer-zoekt-vrouw-brieven-

Elk seizoen zijn de kijkers van Boer Zoekt Vrouw weer enorm benieuwd naar het aantal brieven wat de boeren ontvangen. Ondanks dat het natuurlijk gaat om het vinden van de ware liefde, is het toch leuk om te horen dat je in de smaak valt bij de mannen of vrouwen van Nederland. Deze boer heeft de minste brieven ooit ontvangen, maar het hield hem niet tegen om the one te vinden.

Boer Zoekt Vrouw

Een van de meest populaire televisie programma’s is weer van start gegaan. Boer Zoekt Vrouw is volop aan de gang en Yvon Jaspers doet er alles aan om de boeren te matchen met hun wederhelft. Heel Nederland zit klaar om het liefdesavontuur van de soms ietwat bijzondere types te volgen. Leuk om te weten, in 2011 keken er maar liefst 5 miljoen (!) mensen naar de openingsaflevering van het nieuwe seizoen. Dit is de meest bekenen aflevering ooit in de geschiedenis van Boer Zoekt Vrouw. Inmiddels kijken er een stuk minder mensen, maar met 1,3 miljoen kijkers mogen de makers natuurlijk niet klagen. De populariteit mag dan misschien wel afnemen, maar er zijn nog altijd talloze mensen die brieven insturen naar de boeren. Dit jaar heeft Boerin Bernice wel ruim 400 brieven ontvangen. Wow! Maar wie zou eigenlijk de minste brieven hebben gekregen in Boer Zoekt Vrouw?

Populairste boer

Boerin Bernice kreeg een overweldigende zak met brieven aangeleverd, maar Boer Tom uit 2014 had het al helemaal moeilijk met het uitzoeken van zijn dates. De tulpenboer kreeg maar liefst 1808 (!!!) liefdesverklaringen van verschillende vrouwen uit het land. Insane! Sindsdien waren er nog genoeg andere populaire boeren en boerinnen, maar nooit zo geliefd als Tom. Tom is inmiddels al een hele poos samen met zijn vrouw Marieke en hij is apetrots op zijn gezin. Op Instagram laat hij dan ook geregeld gezellige familiekiekjes zien aan zijn volgers.

View post on Instagram
 

Minste brieven ooit

Het is altijd leuk om te horen hoeveel vrouwen geïnteresseerd zijn in jou en het zal vast een goede egoboost hebben gegeven aan Boer Tom. Toch bewijst Boer Gert-Jan dat al die aandacht helemaal niet nodig is om de ware te vinden. Gert-Jan ontving namelijk maar 2 brieven tijdens zijn deelname in Boer Zoekt Vrouw. In het seizoen van 2014 deed de veehouder mee en kwamen allebei de dames op bezoek in Brabant. Helaas is de vonk niet overgeslagen en hield het avontuur hier voor hem op. Gelukkig kunnen we nu met een gerust hart zeggen dat Gert-Jan inmiddels wel de liefde heeft gevonden bij Judith.

Naast Gert-Jan liepen de vrouwen ook bij boer Haico en Martin de deur niet plat. Haico heeft dit seizoen achttien brieven mogen ontvangen en bij Martin in 2011 lag dit getal een stukje lager met drie brieven. Gelukkig heeft ook hij momenteel een succesvolle relatie.

Beeld: boer zoekt vrouw