News

Dit zijn de kosten als je Bob Sikkes inhuurt voor jouw verbouwing

bob sikkes kosten

Bob Sikkes is een van de bekendste aannemers van Nederland. Hij heeft in het programma Kopen Zonder Kijken laten zien dat hij van ieder huis een droomwoning kan maken. Maar wat kost zo een verbouwing van Bob Sikkes nou eigenlijk? Wij vertellen het je!

Kopen Zonder Kijken

In het spraakmakende programma Kopen Zonder Kijken gaan koppels op zoek naar een nieuwe woning. Zij geven daarbij de aankoop en zoektocht volledig uit handen. Ook dit jaar doen er weer acht stellen mee, die alles overlaten aan Martijn Krabbé en zijn powerteam. Onder andere Bob Sikkes is onderdeel van het team. Samen met stylist Roos Reedijk maakt hij er iedere aflevering weer iets prachtigs van. Hij is ook een van de bekendste aannemers van Nederland en doet alleen voor het programma kleinschalige verbouwingen. Maar wat zijn nou de kosten voor het inhuren van Bob Sikkes?

Kosten Bob Sikkes

Aan Veronica Superguide vertelt Bob Sikkes de kosten die bij een verbouwing komen kijken. Het wordt niet exact duidelijk hoeveel Bob vraagt voor zijn werk, maar wel hoeveel budget ervoor wordt vrijgemaakt. “Ik heb momenteel verbouwingen lopen tussen de 80.000 euro en de drie miljoen.” Als je flink gespaard heb, is het nog maar de vraag wanneer Bob een plekje vrij heeft. Terugkerende klanten hebben bij hem sowieso voorrang.

Lees ook: 
Kijkers in shock over eisen van Kopen Zonder Kijken-deelnemers

Amsterdam

Het bedrijf van Bob Sikkes is gevestigd in Amsterdam en in deze stad verricht hij ook veel werk. “Ik doe wel dingen buiten Amsterdam, maar dan moet het wel echt formaat hebben. Ik rijd niet voor een uitbouw of dakkapel naar Heerenveen. Als ik daar net ben aangekomen, had ik al langs vijf projecten in Amsterdam gekund.” Het zijn dus hoge kosten voor het inhuren van Bob Sikkes, maar het eindresultaat is gegarandeerd prachtig.

Beeld: Kopen Zonder Kijken

Must reads 👀